Arkiv: Marts 2012

 • 30.03.2012

  Så blev det fredag - og for mange står påskeferien måske allerede for døren. I er heldige. Jeg napper lige tre arbejdsdage i næste uge før, jeg kan hive stikket ud. Men til alle jer med goood tid inden helligdagene, så er her et lille DIY projekt tyv-stjålet fra den dygtige Heidi fra bloggen Hallingstad. Hun har været i gang med et par pap-æg og de kreative washi-tape eller masking-tape som nogen også kalder det. Er de ikke fine? Er man til det mere farverige så er lilla og gul tape jo oplagt her til påske.

  Vil du have mere påske-inspiration så se dette tidligere indlæg.

  Photobucket

 • 29.03.2012

  I dag kan den smækre butik Stilleben fejre 10 års fødselsdag - STORT tillykke til dem. Jeg tror liiige jeg skal et smut forbi dag - selvom det jo egentlig er Stilleben, der skal have gaver, så forærer de i dag en specialdesignet plakat væk fra kl. 15 til 18. Er den ikke fin?
  Photobucket

 • 28.03.2012

  Beklager, at der har været så stille de sidste dage....og tak for jeres mails :-) Jeg er i live...har bare haft travlt og den ene dag har taget den anden. Og derfor synes jeg da, at vi skal starte med et godt grin :-) Jeg tror aldrig disse pudebetræk fra amerikanske BKNY Clothing vil indfinde sig i mit soveværelse - men det er god humor.
  Photobucket

 • 22.03.2012

  I dag fik min mor og jeg besøg af min skønne tante Katrine (som i øvrigt snart starter en rigtig spændende blog om stenaldermad) - og se, hvad hun havde med til os - en buket til hver. Ih det varmede og pynter SÅ smukt på mit spisebord.

  Photobucket
  Photobucket

 • 21.03.2012

  Så let kan det gøres. En smuk forårsgren på skrivebordet og så er arbejdsdagen slet ikke så lang at komme igennem.

  Photobucket

  (source)

 • 20.03.2012

  Okay, jeg vil gerne pynte til påske, hvis det bliver med disse strikkede skønheder.
  Kan købes på shoppen dawanda og er lavet af Petit and Cute Design.

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 19.03.2012

  Denne  smækre boligreportage af fotograf Jonas Bjerre-Poulsen har du muligvis set andre steder i blogland. Den er vist på boligsiden dwell og udover at være en fantastisk smuk boligreportage lige efter min smag, så fik jeg et smil på læben over ejernes beskrivelse af ordet 'hygge'. Da jeg boede i Skotland forsøgte jeg ofte at indvie mine venner i det fantastiske begreb, men det var lige som om, de ikke helt forstod det.

  Her er et lille udpluk af ejernes definition af hygge (du kan læse hele artiklen på dwells hjemmeside her):

  "Hygge": A Danish word that has no direct equivalent in English, hygge (roughly pronounced hoog-eh) describes the warm, cozy feeling that develops when friends gather in a room with some open flames (candlelight, fireplace), alcohol, and plenty of time to enjoy the experience. There’s an aesthetic component, too—worn wood and strewn sheepskins help. So do “small things, and blankets,” offers Olofsson. Though it’s somewhat difficult to define, they know it when they see it. In fact, “we’re hygge-ing right now,” Østergaard points out, nodding at the surrounding tableau: a weathered wooden dining table topped with homemade apple pie, half-drunk glasses of red wine, and lit votives.

  Og nyd så lige disse skønne billeder!

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

  (source)

 • 16.03.2012

  Jeg er netop faldet for disse søde print af Silke Bonde. Er de ikke fine? De koster 229 kr. og kommer i A4 størrelse.
  Jeg synes de er oplagte på børneværelset, men de kan naturligvis også bruges andre steder i hjemmet.

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 14.03.2012

  Mange er sikkert så småt begyndt at overveje en forårsrengøring. Mit hus skal have en omgang i weekenden, men i går og i dag var dedikeret Cahetu - eller 'Fabrikken' som vi kalder vores store lager/showroom. Vi fik ryddet op på hylderne, gjort klar til de nye forårsvarer og har plukket en masse skønne ting ud, som vi har nedsat med op til 60 %. Måske det er noget for dig? For eksempel har vi halv pris på vores Aiayu (Aymara) plaider og vores HAY puder er også sat en del ned. Plus meget mere.

  Photobucket

  Vil du shoppe flere bolig-ting til nedsat pris, så har jeg set, at Muuto holder lagersalg den kommende weekend. Du kan få mere info lige her.

 • 12.03.2012

  Faldt lige over disse skønne tæpper fra det spanske firma Gan-Rugs. De er håndstrikkede af 100% lammeuld og pænt lækre, hvis I spørger mig. Desværre også i den lidt dyre ende. Omkring 20.000 kr. Men skønne det er de.

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket