08.03.2012

Helt bag kulissen er dette ikke....men det er en kæmpe opfordring til at tage et nærmere kig på vel nok den smukkeste og lækreste madblog, jeg har kunnet opstøve - nemlig The Food Club, som er skrevet af Ditte Lykke Ingemann Thuesen. Skal du kun følge en madblog, så lad det være denne.

Jeg har selv kastet min kærlighed på kategorien drikkelse. Udover, at ALT er fotograferet og opstillet så smukt, så har jeg bare en svaghed for smoothies, hjemmepresset saft og farverige drinks (det har min tandlæge også bemærket :-) ).

Men åh...brødkategorien får også min mund til at løbe i vand og morgenmadsideerne skal helt sikkert udforskes nærmere.

Nyd selv billederne nedenfor og gør så dig selv den tjeneste at gå ind på The Food Club og udforsk kategorierne og de mange lækre ting, der er på menuen.

Måske du også kan hente inspiration til et godt svar på den konkurrence jeg kører lige netop nu.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 kommentar til Bag Kulissen: The Food Club

Kommentarer