Arkiv: April 2012

 • 27.04.2012

  En af de blogs jeg læser fast er White Wall Gallery - en skøn dansk blog med fokus på lækre ting til vores vægge. Og se lige hvad Anja bag bloggen har spottet. De fedeste ure designet af Lukas Peet. De er endnu ikke i handlen endnu, men hold øje med Alma's Room, som er forhandler af disse skønheder. Tror måske nok lige at Cahetu måske skal have disse vægure i vores sortiment. De passer ret godt i stilen sammen med Kählers vægure.
  Photobucket

  Tak for samarbejdet til Spillemaskiner.com

 • 24.04.2012

  Fabelagtig idé med en gul fuge imellem de hvide fliser. Men også meget modigt.

  Photobucket

  via From Scandinavia with love

 • 19.04.2012

  Jeg elsker boligprogrammer og kan slet ikke få nok. Derfor glæder jeg mig også ekstremt meget til DR's nye sommer-serie 'Danmarks skønneste hjem'. Konceptet er ret enkelt. I løbet af 9 programmer rejser et udvalgt boligteam rundt i det danske land for at finde Danmarks skønneste hjem. Og alle boliger er velkomne - dog stilles der krav til personlighed og originalitet. Vinderboligen fra hvert program går videre til finalen i program 10, hvor Danmarks skønneste hjem 2012 kåres. Og kæmpe bonus er, at vinderen udover titlen får 100.000 kr.

  Har du Danmarks skønneste hjem så skynd dig ind på dr.dk og tilmeld dig. Fristen er d. 15. maj.

  Photobucket

  Maggie Kempinska har efter min mening et meget personligt og skønt hjem. Billedet er fra en boligreportage i Bolig Magasinet. Se hele hjemmet her. 

 • 17.04.2012

  Jeg har længe været lidt varm på tanken om de her store pærer uden den traditionelle lampeskærm. Dog mangler jeg endnu at finde et sted i huset, hvor det lige passer ind. Hjemme hos os er vi nemlig vilde med dæmpet belysning og stearinlys og jeg er lidt bange for, at det hurtigt bliver lidt koldt og sterilt med de her frithængende pærer. Hvad er jeres erfaring? Bruger I det?

  De her billeder er nu fede - og er der et sted, hvor man har brug for god belysning, så er det jo køkkenbordet.

  Photobucket
  Photobucket

  (source: Skona Hem)

 • 13.04.2012

  Faldt lige over denne illustration - er den ikke skøn? Måske noget man skulle kaste sig ud i denne weekend?

   Den skønne illustration er lavet af Leens og alt du skal gøre er:

  Mix in some mint leaves
  Add freshly grated ginger
  Add a few drops of orange blossom water
  Mix in some rosebuds
  Dilute with ice cold tea instead of water
  Add a cinnamon stick
  Dilute with 1/2 water and 1/2 orange juice
  Make your own combination out of the suggestions above

 • 12.04.2012

  Selvom jeg beskæftiger mig med boliginteriør til en del højere priser og ofte bedre kvalitet, så er jeg stor fan af Ikea og ejer også pænt mange ting derfra. Se bare hvor let man kan skabe en fantastisk fin pastel-pink morgenbakke - og med garanti for ingen penge.


  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

   

  Billederne er fra Ikeas blog Livet Hemma.

 • 11.04.2012

  Jeg har rigtig travlt med de danske magasiner for tiden. I sidste uge blev jeg interviewet til en artikel i Alt for Damerne og i dag blev billedet taget - glæder mig helt vildt til maj, hvor den kommer i magasinet. Kan desværre ikke afsløre, hvad den går ud på. Derudover er min mor og jeg ved at forberede årets tredje boligreportage, som skal foregå i mine forældres skønne sorte sommerhus på Bornholm. Laver en del research for at hente gode ideer til styling osv. Og i min søgen fandt jeg over disse skønne billeder, som i mine øjne oser af sommerhusstemning. Billederne er fra bloggen Daily Dream Decor, som har lånt dem på en anden af mine favoritblogs, nemlig Fryd+Design.

  Hvad er sommerhusstemning for dig?


  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 10.04.2012

  Så er jeg tilbage fra en skøn laaang påskeferie. Håber også at I har nydt den - selvom vi havde vel alle håbet på, at vejret var lidt lunere. Det havde jeg i hvert fald. Vi skal jo have fundet en vinder af de fine prints fra Silke Bonde, og jeg er rigtig glad for alle de kommentarer, I har lagt på indlægget - og jeg er enig med jer i, at de er voldsomt skønne. Jeg skal i hvert fald selv have et par stykker op i mit kommende børneværelse.

  Nå men vinderen af to valgfrie prints er: Stine Bjerre med kommentaren "De er så fine – og ville elske at hænge dem op på et fremtidigt børneværelse – især de to nederste.. God påske!"

  Stort tillykke :-) Vil du sende mig en email på cahetuliv@gmail.com med din adresse, og hvilke to plakater du gerne vil have.

  Og så får I lige et billede af det smukke påskebord, min tante havde lavet til familiens store påskefrokost i søndags. Er det ikke fint?

  Påskebord

 • 03.04.2012

  I dag går jeg på påskeferie, og jeg glæder mig. Det er virkelig tiltrængt, og jeg ser frem til nogle skønne dage i sommerhus. I den anledning skal vi da have gang i en lille påske give-away. Jeg har tidligere skrevet om de fine plakater fra Silke Bonde og i samarbejde med Silke vil jeg gerne udlodde to valgfrie prints + nogle fine postkort til en heldig vinder.

  Det eneste du skal gøre for at deltage er at smide en kommentar her på bloggen og like min facebookside. 

  Du kan jo også lige slå et smut forbi Silke Bondes fine blog.

  Rigtig god påske til jer alle. Vinderen finder jeg, når jeg returnerer efter helligdagene.

  KH Camilla

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 02.04.2012

  Jeg er forelsket i de skønne posters fra danske Playtype (produceret af typografi bureauet e-Types). Ikke mindst på grund af prisen på 200 kr. som gør, at alle uafhængig af pengepung kan få 'kunst' på væggene. I sidste uge var jeg personligt inde i Playtypes concept store på Værnedamsvej og hente en masse posters til Cahetu - og de første er allerede solgt - skønt skønt...specielt da det altid er virkelig spændende om kunderne synes noget er ligeså interessant som os selv. OG....jeg glæder mig allerede til forårets nyhed - deres kommende serie POP - den skal nok blive et hit.

  Pop posters

  Her kan du se de eksisterende posters

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket