10.04.2012

Så er jeg tilbage fra en skøn laaang påskeferie. Håber også at I har nydt den - selvom vi havde vel alle håbet på, at vejret var lidt lunere. Det havde jeg i hvert fald. Vi skal jo have fundet en vinder af de fine prints fra Silke Bonde, og jeg er rigtig glad for alle de kommentarer, I har lagt på indlægget - og jeg er enig med jer i, at de er voldsomt skønne. Jeg skal i hvert fald selv have et par stykker op i mit kommende børneværelse.

Nå men vinderen af to valgfrie prints er: Stine Bjerre med kommentaren "De er så fine – og ville elske at hænge dem op på et fremtidigt børneværelse – især de to nederste.. God påske!"

Stort tillykke :-) Vil du sende mig en email på cahetuliv@gmail.com med din adresse, og hvilke to plakater du gerne vil have.

Og så får I lige et billede af det smukke påskebord, min tante havde lavet til familiens store påskefrokost i søndags. Er det ikke fint?

Påskebord

Kommentarer