02.04.2012

Jeg er forelsket i de skønne posters fra danske Playtype (produceret af typografi bureauet e-Types). Ikke mindst på grund af prisen på 200 kr. som gør, at alle uafhængig af pengepung kan få 'kunst' på væggene. I sidste uge var jeg personligt inde i Playtypes concept store på Værnedamsvej og hente en masse posters til Cahetu - og de første er allerede solgt - skønt skønt...specielt da det altid er virkelig spændende om kunderne synes noget er ligeså interessant som os selv. OG....jeg glæder mig allerede til forårets nyhed - deres kommende serie POP - den skal nok blive et hit.

Pop posters

Her kan du se de eksisterende posters

Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 Responses to Playtype posters + et lille sneak peak...

  • Pernille Bohn
    Pernille Bohn on 18.04.2012 at 19:06 said:

    Hvor kan man købe de fantastiske plakater?? Er butikken på Værnedamsvej åben for alle?

  • cahetuliv
    cahetuliv on 18.04.2012 at 19:54 said:

    Du kan købe dem i min webshop www.cahetu.com og ja ellers i deres egen butik :-) Kh Camilla

Kommentarer