04.05.2012

Denne uge har været travl. Rigtig travl. Men dog fyldt med gode ting. I mandags var min mor jeg på Bornholm hele dagen med boligstylist Lene Samsø og fotograf Christina Kayser Onsgaard. Vi lavede boligreportage fra familiens sommerhus og havde en fest. Lover at der kommer et indlæg en af dagene. Derudover så er Cahetu gået online med et nyt layout, fyldt med nye gode funktioner, som forhåbentligt gør shoppe oplevelsen endnu bedre - det er i hvert fald meningen. Vi mangler stadig en del designmæssige detaljer, men de kommer.

I dag puster jeg så ud og nyder stilheden. Min kæreste er sendt på herretur til England, og jeg trisser rundt i afslappet tøj, Agnes Obel på anlægget, varm te på kanden og med en masse små hyggelige projekter i støbeskeen.

Jeg håber også, at I får en dejlig Bededag - måske med et par lækre hveder til kaffen? Dette billede faldt jeg over, og det beskriver meget godt den stemning og det humør, jeg er i i dag - sådan lidt svævende på en lyserød sky.

Photobucket

(Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se)

2 Responses to En stille stund...

 • katrine
  katrine on 05.05.2012 at 10:15 said:

  Kære Camilla
  Det lyder som en dejlig dag.
  Vi fik ingen hveder;)

  Kh
  Kat

 • cahetuliv
  cahetuliv on 05.05.2012 at 10:38 said:

  Det var det bestemt også, Katrine. Og nej hveder er naturligvis bandlyst hos jer :) hvad var det sunde alternativ?

Kommentarer