23.05.2012

Åh alle os husejere får grå hår, når man nævner ordet postkasse....jeg havde i hvert fald en del bøvl med at få postkassen rykket ud til skellet inden årsskiftet, således at Post Danmark ikke skulle gå for langt - pjat...kan sagtens forstå dem, men nøj hvor jeg synes, det er sjovt at se, alle de kreative hovsa-løsninger folk rundt omkring har lavet, fordi det lige pludselig skulle gå hurtigt.

Men...er man til lækkert design, så er jeg faldet over de fedeste produkter, som vi netop har købt hjem til Cahetu. Det er Design Letters der står bag, og dem kender du sikkert fra de fede Arne Jacobsen porcelænskopper eller de seje bogstaver til indendørs brug. Men nu har de lanceret bogstaver og tal til udendørs. Eksempelvis på postkassen, hoveddøren eller facaden. Så byd dine gæster velkommen med maner :-) Det har jeg i hvert fald tænkt mig.

Design Letters udendørs bogstaver
Photobucket
Photobucket

3 Responses to Pimp din postkasse

Kommentarer