Arkiv: Juni 2012

 • 24.06.2012

  Så er der godt nyt til alle By Nord elskere - og alle os, der elsker selvforkælelse af høj kvalitet. By Nord har nemlig udviklet deres helt egen spaserie med udgangspunkt i elementerne Jord, Vand, Ild og Luft. Hver serie har sin individuelle duft og kendetegn. Produkterne er en blanding af plante ekstrakter, urter og 100% essentielle olier fra den nordiske natur. Produkterne er unisex og produceret i Danmark. Der er naturligvis ingen parabener og andre skadelige stoffer at spore.

  Jeg glæder mig rigtig meget til min mor og jeg skal ind og have en præsentation. I andre må vente til August, hvor de to elementer Jord og Vand bliver lanceret. Se her et udpluk af produkterne og deres skønne emballage.

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 21.06.2012

  Med en knap 14 dage gammel baby synes jeg det er liiiidt svært at få samlet mig sammen til en udsalgstur til Kbh - selvom det kribler i pengepungen efter at få fat i alle de gode tilbud. Magasin har netop startet deres store sale - og heldigvis for mig kan jeg shoppe det hele på nettet, da Magasin har en yderst velfungerende webshop. Så her sidder jeg i sofaen med et styks lækker baby i favnen og mac'en foran mig. Hvor nemt kan det være. Her får du mine udsalgsfavoritter:

   PhotobucketHar du ikke allerede en Nespresso maskine i dit køkken så få fingrene i den i en fart. Hjemme hos os er vi fuldkommen afhængige af den - og det geniale er, at vi kan få lige den kaffe vi hver især godt kan lide. Søren drikker eksempelvis rigtig meget espresso og har sine favoritkapsler, hvor jeg i disse amme-tider slukker min kaffetørst med kapslen 'decaffinato' (ligesom George Clooney). Nesprosso maskinen kommer i et væld af varianter og Magasin kører 30 % på alt Nespresso lige nu. Du kan få fingrene i din favorit - på udsalg - lige her. Jeg er personligt vild med den cremefarvede og vil anbefale dig, at vælge en mælkeskummer til - mums det vil du ikke fortryde.

  PhotobucketMin lækre kaffe vil jeg hælde op i Royal Copenhagens musselmalede kopper.
  Jeg elsker at mikse dem med mit hvide Rikke Jacobsen stel. Før 699. Nu 524 kr.

  Photobucket

  Denne lækre uldplaid fra Klippan vil jeg bruge på terrassen til de lange sommeraftner. Før 799. Nu 559,30 kr.

  Photobucket

  Jeg skal have overbevist min mand om, at vi ikke kan leve uden disse fede liggestole på terrassen. Rigtig New England stil. Før 1499. Nu 1014,30 kr .

  Sponsoreret indlæg  

 • 20.06.2012

  Den kære Therese Sennerholt har endnu engang skabt en fed kollektion af prints. Jeg synes hun er dygtig - og det er Lotta Agaton som har stylet nedenstående billeder så sandelig også. Fotografen er Henrik Bonnevier. Hvad siger I? Kan I også hurtigt spotte en favorit?

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 18.06.2012

  Ja, som den trofaste læser har bemærket, så har der været lidt stille fra min side. Og det skyldes såmænd, at jeg i mandags blev mor til en skøn lille dreng. Alfred hedder han og eftersom jeg har brugt det meste af den sidste uge på at beundre ham, ja så har der ikke været så meget tid til skriveri og inspiration. Men...nu kribler det i fingrene igen og et eller andet skal jeg jo lave når vidunderet sover :-) Jeg lægger dog lidt blødt ud og her får I et skønt billede af et børneværelse - lige efter min smag. Lidt senere på året skal jeg have lavet en reportage til et boligmagasin af Alfreds børneværelse - så jeg er i fuld gang med at indrette og finde på. Det skal I selvfølgelig nok høre mere om.

   

  Photobucket

  (source: La Petite Magazine via Bungalow 5)

 • 06.06.2012

  I dag er en skøn dag på job. Eller det er det stort set hver dag, men lige præcis i dag er ekstra rar. Bolig Magasinet har netop offentliggjort de nominerede i kategorien 'Bedste Webshop 2012' til deres Design Awards 2012, som løber af stablen i Odd Fellow Palæet d. 13. september i år. Og gæt hvem, der er nomineret??? Cahetu :-) Bolig Magasinet skriver: 'Cahetu.com er et mor-datter-projekt til alle os med hang til nordisk enkelhed. Eminente til at spotte det bedste af det nyeste.' - Se det synes jeg er fine ord at få med på vejen. Nu bliver det så bare rigtig spændende at se, hvem der løber med sejren. Vi krydser naturligvis fingre for, at det blir os - men er til gengæld også bare dybt taknemmelige for nomineringen - vi er trods alt kun 1,5 år gamle.

  Du kan se de øvrige nominerede på Bolig Magasinets hjemmeside. 

  Photobucket

 • 05.06.2012

  Findes der noget så skønt som nyopgravede kartofler, friskplukkede jordbær, friske krydderurter osv? Nej vel? Det er vel egentlig (sammen med vejret) noget af det skønneste ved sommeren. Nu er jeg desværre ikke begavet med de grønneste fingre i verden. Eller de har i hvert fald (endnu) ikke fået lov til at spire. Dog er jeg så heldig at have fundet mig en mand, som er fantastisk til den slags - min helt egen 'Bonderøv'. Og da han også er pænt glad for vin - så burde jeg da kunne overtale ham til dette DIY projekt. Tak til Allan fra Bungalow5 for at gøre mig opmærksom på det. Og vil du se en udførlig instruktion så tjek hjemmesiden Remodalista hvor billederne også er hentet.
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 02.06.2012

  Photobucket

  (source: Alvhem Makleri & Interiör)