06.06.2012

I dag er en skøn dag på job. Eller det er det stort set hver dag, men lige præcis i dag er ekstra rar. Bolig Magasinet har netop offentliggjort de nominerede i kategorien 'Bedste Webshop 2012' til deres Design Awards 2012, som løber af stablen i Odd Fellow Palæet d. 13. september i år. Og gæt hvem, der er nomineret??? Cahetu :-) Bolig Magasinet skriver: 'Cahetu.com er et mor-datter-projekt til alle os med hang til nordisk enkelhed. Eminente til at spotte det bedste af det nyeste.' - Se det synes jeg er fine ord at få med på vejen. Nu bliver det så bare rigtig spændende at se, hvem der løber med sejren. Vi krydser naturligvis fingre for, at det blir os - men er til gengæld også bare dybt taknemmelige for nomineringen - vi er trods alt kun 1,5 år gamle.

Du kan se de øvrige nominerede på Bolig Magasinets hjemmeside. 

Photobucket

2 Responses to I dag er det tilladt at prale

Kommentarer