21.06.2012

Med en knap 14 dage gammel baby synes jeg det er liiiidt svært at få samlet mig sammen til en udsalgstur til Kbh - selvom det kribler i pengepungen efter at få fat i alle de gode tilbud. Magasin har netop startet deres store sale - og heldigvis for mig kan jeg shoppe det hele på nettet, da Magasin har en yderst velfungerende webshop. Så her sidder jeg i sofaen med et styks lækker baby i favnen og mac'en foran mig. Hvor nemt kan det være. Her får du mine udsalgsfavoritter:

 PhotobucketHar du ikke allerede en Nespresso maskine i dit køkken så få fingrene i den i en fart. Hjemme hos os er vi fuldkommen afhængige af den - og det geniale er, at vi kan få lige den kaffe vi hver især godt kan lide. Søren drikker eksempelvis rigtig meget espresso og har sine favoritkapsler, hvor jeg i disse amme-tider slukker min kaffetørst med kapslen 'decaffinato' (ligesom George Clooney). Nesprosso maskinen kommer i et væld af varianter og Magasin kører 30 % på alt Nespresso lige nu. Du kan få fingrene i din favorit - på udsalg - lige her. Jeg er personligt vild med den cremefarvede og vil anbefale dig, at vælge en mælkeskummer til - mums det vil du ikke fortryde.

PhotobucketMin lækre kaffe vil jeg hælde op i Royal Copenhagens musselmalede kopper.
Jeg elsker at mikse dem med mit hvide Rikke Jacobsen stel. Før 699. Nu 524 kr.

Photobucket

Denne lækre uldplaid fra Klippan vil jeg bruge på terrassen til de lange sommeraftner. Før 799. Nu 559,30 kr.

Photobucket

Jeg skal have overbevist min mand om, at vi ikke kan leve uden disse fede liggestole på terrassen. Rigtig New England stil. Før 1499. Nu 1014,30 kr .

Sponsoreret indlæg  

1 kommentar til Udsalg fra sofaen - first stop: Magasin

  • katrine tuborgh
    katrine tuborgh on 22.06.2012 at 14:41 said:

    Hej søde Camilla

    Jeg gad ikke lige overtale min mand. Så nu har jeg købt to af de super skønne lænestole. Du er altid velkommen til at komme og tage et hvil og en smoothie i en af dem. Tag bare sønnike med.

    Kram

Kommentarer