31.08.2012

Nomess er et super godt dansk brand, der laver de lækreste produkter, der kan få styr på vores ting og sager. Og det har jeg akut brug for hjemme hos os. Med en lille baby bliver der bare SÅ hurtigt rodet. Jeg forstår det ikke helt. Hver aften når Alfred sover så bruger vi en halv time på at rydde op. Og jeg ved jo godt, at det udelukkende er mig, der roder. For Alfred kan jo ikke rigtig flytte sig rundt og slet ikke smide ting fra sig de mærkeligste steder. Nå...men altså...det var Nomess vi kom fra. De har dette efterår lavet et super lækkert katalog med nogle smukke og indbydende produktbilleder, der får mig til at sukke langt efter et mere organiseret hjem. Alle de nye varer har vi naturligvis købt hjem i Cahetu - så jeg kan jo egentlig bare se at komme i gang.

 
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kommentarer