14.08.2012

I fredags tog vi et smut til Odense for at besøge Tine K Homes smukke showroom. Vi havde aldrig været der før, og vi havde heller aldrig hilst på de ansatte - kun talt med dem via telefon. Vi gør meget ud af at have et nært forhold til vores leverandører, så det var SÅ hyggeligt at hilse på dem alle og lære dem lidt at kende. Og vi blev taget rigtig godt i mod og blev budt på kold hvidvin og super lækker frokost på terrassen. Og så fik vi ellers lov til i fred og ro at gå rundt og nyde den smukke kollektion. I sommers havde vi købt en del 'udeting' såsom vattæpper og hynder. Denne sæson tror jeg vi dykker mere ned i lækre sæber, badeværelsesartikler, duftlys og accessories. Vi skal helt sikkert også have fingrende i de smukke pendler. Egentlig lidt for romantiske til min smag - men jo mere jeg kigger på dem, jo mere synes jeg om dem. De kan måske netop være det item som bløder et ellers meget stramt og moderne udtryk op. Vi får at se :-)

Her lidt snapshots fra vores tur - beklager kvaliteten. De er taget med Iphone og med en baby på armen :-) Smut også ind på vores Facebook side og find videoen vi lavede derovre fra. Her får du god inspiration til et fedt soveværelsesmiljø.

P.s. Tjek lige det fuldkommen geniale duftlys/kalenderlys ud :-) DET skal uden tvivl stå på mit bord i december.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 kommentar til På besøg hos Tine K Home

Kommentarer