09.08.2012

Mette Schelde er en ung århusiansk designstuderende og første vinder af Formlands nye idepris - Great Idea!. Den geniale ide er en madras, der let og lynhurtigt kan transformeres til et møbel med snart den ene, snart den anden form og funktion. Ret genialt, hvis du spørger mig. Hun har døbt det fleksible multimøbel 'Flex' - og det er der en rigtig god grund til. Når Flex ligger på gulvet, kan den bruges som madras. Når den placeres op ad væggen, kan den fungere som en lille sofa. Hvis du folder alle siderne op omkring dig, kan du skabe dig din egen lille hule. Og når Flex ikke er i brug, kan den rulles sammen.

Jeg glæder mig til at se Flex på Formland på lørdag. Og håber da meget, at det lykkes Mette at få den sat i produktion.

Læs mere om Flex og Mette Schelde på www.metteschelde.dk

Photobucket

1 kommentar til Ung designstuderende vinder Formlands Great Idea-pris

Kommentarer