06.09.2012

Jeg kan ikke mere end lige få min lille dreng til verden, så melder tanken om bryllup sig igen. Det blev nemlig udskudt, fordi vi var så heldige at få Alfred. Men ak...det går ikke så godt med opsparingen :-) Med en lille ny i huset er der SÅ meget at bruge penge på. Derfor er jeg lykkelig for, at Rungstedgaard har udloddet en konkurrence, hvor man kan vinde et bryllup. De har de smukkeste omgivelser og lokaler, og det ville være den perfekte setting for mit drømmebryllup.

OG her kommer DU ind i billedet. Vil du ikke nok gå ind og stemme på mig? Det er på Facebook og du kan finde mig og min forlovede lige her. Jeg ligger pt på side 3 - Camilla Tuborgh - med et sort/hvidt (knap så heldigt) billede :-)

Åh du ville være en skat. TAK.

Og hermed lidt bryllupsinspiration som jeg har fundet på pinterest (sikke en tidsrøver).

Photography by jelphoto.co.nz, Styling, Floral and Event Design by allthefrills.co.nz

Super smuk borddækning lige efter min smag

Foto af jelphoto.co.nz, Styling af allthefrills.co.nz

heart cake Photography by eonimages.com.au

Yndig kage - enkel og elegant

Foto af eonimages.com.au

a boat bar Photography by cramerphoto.com

Sej bar - og ja cocktails og drinks skal der være masser af!!!

Foto af cramerphoto.com

a magical, twinkling tablescape Photography by jennanddavestark-..., Wedding Planning Coordination by melissaandre.com, Floral Design by jackieo.ca

Romantisk aftenstemning - elsker levende lys

Foto af  jennanddavestark.com

http://hazelnutphotography.com/

Jeg drømmer om en kjole med masser af blonder

Foto af hazelnutphotography.com

stylemepretty.com

Alfred skal naturligvis være ringbærer :-)

Foto af stylemepretty.com

TAK fordi du vil stemme på mig!

2 Responses to Bryllup på hjernen....

  • Piilgaard & Frederiksen

    Vi holdt selv det mest fantastiske bryllup, den 10 september sidste år, og det var den bedste dag nogensind. Alle burde få lige nøjagtig den bryllupsdag de ønsker sig, så jeg går gerne ind og stemmer på jer. :-) Håber at i vinder.
    /Anja

  • cahetuliv
    cahetuliv on 19.09.2012 at 09:57 said:

    Tusind tak, Anja :-)

Kommentarer