Arkiv: November 2012

 • 23.11.2012

  Photobucket

  En designerpostkasse! Skulle det nu også være nødvendigt? Ja, ifølge designerduoen Mencke & Vagnby, der står bag postkassen MEFA Letter - som navnet antyder, så er det en hyldest til en postkasses oprindelige funktion: at modtage breve. Og postkassen ligner da også et brev og er ganske smuk efter min mening.

  Photobucket

  Som forholdsvis nybagt husejer, så er postkassen faktisk noget jeg (overraskende nok) går op i. Ja, det er de særeste ting, man pludselig får en holdning til. Og der findes ved gud mange grimme postkasser. Derfor er det også skønt, når der endelig kommer en på markedet, hvor der er tænkt over både design og funktion. Det geniale ved Letter er nemlig, at låsen er gemt væk bag klappen, således at den er skånet for det hårde danske vejr.

  Jeg har valgt vores Letter i sort - men den kommer i et væld af smukke farver, der passer til de fleste facader i de danske hjem. Letter findes i to versioner med vejledende priser på 799 og 1.199 kroner. Sidstnævnte version har Rukolås og nytårssikring. Du kan læse mere lige her

  Photobucket

  Photobucket