03.12.2012

Min mor og jeg har nu et par gange prøvet at få lavet en boligreportage og det er simpelthen lige sjovt hver gang. Men julereportagen, som vi lavede i februar i år (og som jeg skrev om her), var alligevel den største oplevelse. Og oplevelsen blev da også kun større og sjovere, da vi så den i Alt for Damernes store julenummer for nogle uger siden samt det norske Bo Bedre i november - så blev vi alligevel ret stolte.

Reportagen blev lavet af Elisabeth fra Glotti Press og fotografen var Pernille Kaalund. De fleste produkter er fra Cahetu.com. Her får du så de skønne billeder - måske du kan hente lidt inspiration til en enkel og hvid jul.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

6 Responses to Hvid jul hos Cahetu

 • Heidi Hallingstad Cousin

  Hej Camilla! Den er så fin den reportasje - jeg købte selvfølgelig bladet, og har nydt at se billederne :) Jeg vil lige høre om det er i orden jeg viser billederne på min blog her en gang inden jul? Så vil jeg samtidig skrive lidt om at I nu har hele Louise Roes sortiment hos her. Ha' en dejlig førjulstid!

 • Lea H

  Hvor er det bare et flot hus med en masse fine detaljer :) Elsker stilen i julepynten.

 • lena

  WOW, du bor pænt :-) THUMBS UP!

  Hvordan har du lavet det der træ hjerte i soveværelset?

 • cahetuliv
  cahetuliv on 16.01.2013 at 16:33 said:

  Tak :-) Det er min mors hjem. Det fine træ er fra Oi Soi Oi - ved ikke om de laver det længere.

 • cahetuliv
  cahetuliv on 16.01.2013 at 16:33 said:

  Tak :-)

 • cahetuliv
  cahetuliv on 16.01.2013 at 16:35 said:

  Kære Heidi,
  Bekklager du ikke fik svar. Selvfølgelig måtte du bruge billederne - du behøver ikke spørge. Men ja nu er det for sent :-) Jeg er lidt i en barselsbobbel :-) men det skal være slut nu. KH og godt nytår...

Kommentarer