11.03.2013

Vi har i Cahetu valgt at tage et nyt brand ind - Normann Copenhagen. Og jeg må bare sige, at jeg efter at have besøgt deres showroom og fået alle varerne hjem på vores eget lager, bliver mere og mere lun på brandet. Det er simpelthen bare gennemtænkt design til virkelig overskuelige priser. Mit absolutte forårsmusthave er det skønne rullebord Block som kan styles på så mange forskellige måder.

 
 photo 602210_Block_mint_tea_zps6a051f90.jpg
 photo 602205_Block_DarkGray_Bar_zps6744ad8b.jpg
 photo 602200_Block_light_gray_w_magazines_zps997116cd.jpg

1 kommentar til Smålun på Normann

  • Fit´n Run

    De laver virkelig også flotte ting.

    Kig endelig forbi min blog, jeg udlodder lige nu en Kari Traa sportstop som giveaway, så skynd dig ind og deltage i konkurrencen.

    /Camilla - www.fitnrun.bloggersdelight.dk
    En blog om træning, løb og sund livsstil.

Kommentarer