Arkiv: August 2013

 • 03.08.2013

  I modekredse er dette ikke en nyhed; Designeren, Stine Goya, åbner sin første flagship store i Gothersgade 58 i København. Alle fasionistaer har længe klappet i deres hænder. Men det viser sig, at man som bolig-entusiast også har meget at glæde sig til. Cover.dk har nemlig givet os en lille forsmag på, hvordan butikken er indrettet.

  Butikken er indrettet af designeren selv og hendes søster, indretningsarkitekten Natalia Sanchez Echevarria fra Spatial Code. Ideen med indretningen af butikken er at give shopperne en følelse af at træde ind i Stine Goyas legesyge og drømmende univers.

  Der er primært brugt materialer som messing, marmor, farvet glas og velour i indretningen af butikken og farverne er holdt i nuancer af peach, guld og koral. Efter mange måneders hårdt arbejde, er håndværkerne ved at lægge sidste hånd på værket, så butikken kan åbne under modeugen (7.-10. august).

   photo Billede2_zps25a9c874.png

  Moodboard til udvikling af Stine Goyas nye flagship store. (billede fra cover.dk)

  Moodboardet, der har været en del af inspirationen bag indretningen af butikken, tager udgangspunkt i smukke farvesammensætninger, former og materialer. Og jeg ved ikke med jer, men når jeg kigger på det, så får jeg lyst til at omgive mig med materialer som marmor og kobber og indrette med farverne pudder, koral og guld.

   photo Stine_Goya_collage_zps3c34bcad.jpg

  Sengetæppe fra HAY, pude fra Christina Lundsteen, skål fra Louise Roe, sengetøj fra HAY og lampe fra Studio Snowpuppe.

  Jeg glæder mig meget til at besøge Stine Goyas univers.

 • 02.08.2013

  I starten af juli gav jeg jer en lille forsmag på de nye artworks fra No17. Nu er de liiiige på trapperne, så jeg kan godt vise jer de to vidundere.

  Plakaterne er lavet med med en gammel teknik - kaldet blækklat-test - som faktisk er opfundet af en schweizisk freudiansk psykiater, Hermann Rorschach (heraf navnet på de to artworks). Testen gik ud på at forsøge afdække, hvad underbevidstheden rummer. Og ikke overraskende fylder sex en del i underbevidstheden hos de fleste. Og derfor er det også en populær opfattelse, at den adspurgte i en Rorschach test ofte ser en lighed mellem blækklatterne og en vagina.

  Det er ret sjovt - og sjovt nok også utrolig dekorativt. Jeg er så heldig allerede at have 'Rorschach Butterfly' hængende, og det får mig til at smile, hver gang jeg ser på det. Både fordi det er smukt - men også fordi, det er sjovt.

  Serien trykkes kun i et begrænset oplag på 250 stk. Artworket er trykt på 220 gr. fine art cotton, strukturvævet og non-glossy papir. Alle er naturligvis håndpåtegnet og signeret. Jeg er fan!

  Plakaterne er liiiiige på trapperne, og du kan naturligvis købe dem hos Cahetu, så snart de kommer på lager.

   

   photo Rorschach_Butterfly_1_Main_1024x1024_zps9a105565.jpg

  Rorschach Butterfly fra No17

   photo Rorschach_Butterfly_1_Detail2_grande_zps15e49102.jpg

  Detaljebillede af Rorschach Butterfly

   photo Rorschach_Butterfly_1_Detail2222_zps3723f333.jpg

  Detaljebillede af Rorschach Butterfly

   photo Rorschach_Bug_1_Main_1024x1024_zpsab45c78c.jpg

  Rorschach Bug fra No17

   photo Rorschach_Bug_1_Detail2_grande_zps7c15958d.jpg

  Detaljebillede af Rorschach Bug

   photo Rorschach_Bug_1_Detail222_zps28b0c929.jpg

  Detaljebillede af Rorschach Bug