03.08.2013

I modekredse er dette ikke en nyhed; Designeren, Stine Goya, åbner sin første flagship store i Gothersgade 58 i København. Alle fasionistaer har længe klappet i deres hænder. Men det viser sig, at man som bolig-entusiast også har meget at glæde sig til. Cover.dk har nemlig givet os en lille forsmag på, hvordan butikken er indrettet.

Butikken er indrettet af designeren selv og hendes søster, indretningsarkitekten Natalia Sanchez Echevarria fra Spatial Code. Ideen med indretningen af butikken er at give shopperne en følelse af at træde ind i Stine Goyas legesyge og drømmende univers.

Der er primært brugt materialer som messing, marmor, farvet glas og velour i indretningen af butikken og farverne er holdt i nuancer af peach, guld og koral. Efter mange måneders hårdt arbejde, er håndværkerne ved at lægge sidste hånd på værket, så butikken kan åbne under modeugen (7.-10. august).

 photo Billede2_zps25a9c874.png

Moodboard til udvikling af Stine Goyas nye flagship store. (billede fra cover.dk)

Moodboardet, der har været en del af inspirationen bag indretningen af butikken, tager udgangspunkt i smukke farvesammensætninger, former og materialer. Og jeg ved ikke med jer, men når jeg kigger på det, så får jeg lyst til at omgive mig med materialer som marmor og kobber og indrette med farverne pudder, koral og guld.

 photo Stine_Goya_collage_zps3c34bcad.jpg

Sengetæppe fra HAY, pude fra Christina Lundsteen, skål fra Louise Roe, sengetøj fra HAY og lampe fra Studio Snowpuppe.

Jeg glæder mig meget til at besøge Stine Goyas univers.

Kommentarer