Arkiv: September 2013

 • 30.09.2013

  Det er et privilegium at omgive sig med så mange lækre ting, som vi gør her i Cahetu. Men det betyder også, at boligønskerne står i kø og ønskesedlerne hurtigt vokser sig meget lange. Og i øjeblikket er det ekstra svært at holde dankortet i tasken. Det vælter nemlig ind med lækre efterårsvarer.

  Her på bloggen vil vi vise jer, hvad der står øverst på vores ønskesedler. Og jeg lægger ud med mine fem efterårsfavoritter.

  Puden i lammeskind fra Louise Roe har jeg ønsket mig længe. Jeg vild med det eksklusive og stringente udtryk (samtidig med at puden er overraskende blød). Derudover vil jeg have et lækkert skind, som gør min kontorstol mere indbydende, når det er mørkt og koldt. Sengetøjet fra By Nord er jeg også helt pjattet med. Det er så smukt, og så ved jeg af erfaring, at det også er lækkert at sove i. Plakaten fra Hagedornhagen er bare smuk, og skærebrættet fra Raumgestalt er enkelt og fint.

  Klik ind de næste par dage og se, hvad Helle og Camilla ønsker sig til efteråret.

  Kh. Ninna

 • 24.09.2013

  I disse dage kigger vi langt efter fragtbilerne. Vi venter nemlig på alle de nye efterårsvarer. Vi glæder os blandt andet til at pakke varerne fra HAY ud. Der kommer så mange farverige og finurlige ting, som vil lyse op i de fleste boliger.

  Vi har blandt andet valgt at satse på deres badeserie, som er en række af håndklæder og bademåtter i de smukkeste farver. Og så er prisen mere end rimelig. Derudover har vi taget seks tæppeløbere hjem, som vil pynte i enhver gang eller køkken, Lup-stagen, Tower Blocks og meget, meget mere.

  Gå på opdagelse i hele vores HAY-udvalg her.

   photo towel_silver_grey_zps76367451.jpg

  Grey/silver håndklæder. Håndklæderne fås i flere størrelser og farver. 

   photo tower_block_gun_powder_zpsbccd4e74.jpg

  Tower Block med motiv af det grafiske bureau ATWP

   photo paper_carpet_pistache_green_1__1_zps1e963e83.jpg

  Smuk tæppeløber i farven Pistache Green. Fås i seks forskellige farver.

   photo monthly_wall_planner_zps426fb34a.jpg

  Monthly Wall Planner. Så bliver planlægning vist ikke smukkere, hva?

   

   photo lup_black_square_zps963b85fc.jpg

  Den smukke Lup-lysestage, som også fås i en kobber-version

  Spotter du noget, du ikke kan leve uden. Personligt MÅ jeg have lup-lysestagen, kalenderen og den smukke tæppeløber.

  Kh. Ninna

 • 23.09.2013

  Nu hvor dagslyset så småt begynder at aftage, er det rigtig vigtigt med god og hyggelig belysning i hjemmet. Og belysning kan være et fantastisk bidrag til en god atmosfære i din bolig.

  Hos Cahetu har vi et lille men lækkert udvalg af lamper til en pris, som ikke vælter budgettet.

  #1: Brug lamper i et stilleben
  Brug lamper til at skabe en sammenhæng mellem billeder, kunsttryk, vaser, lysestager og lignende. En lampe kan sagtens være en del af et smukt stilleben. Se nedenfor hvor smukt de håndfoldede lamper tager sig ud i samspil med kunst og øvrigt interiør.

   photo moth_collage_560_zpsc1f92e81.jpg

  Smukke, håndfoldede lamper fra Studio Snowpuppe

   photo origami_hunter_560_zps78ed0722.jpg

  Fine origami-lamper fra Si Studio

   photo chestnut_gul_270_zpsf2f17f25.jpg

  #2: Pendler som skulpturer
  Brug pendler som svævende skulpturer over spisebordet, eller hæng dem i mindre klynger for at lyse op i mørke hjørne. Norm69 -lampen fra Normann Copenhagen er et helt kunstværk til meget rimelige penge. Se bare hvor flot den tager sig ud på nedenstående billeder.

   photo Norm69_560_zpsa475efca.jpg

   photo norm69_1_560_zps27e755a4.jpg

   photo norm69_270_zps394d28e1.jpg

  Norm69 lampen fra Normann Copenhagen er smuk over spisebordet.

  #2: Pendler som skulpturer
  På børneværelset er det vigtigt at skabe belysning, der gør børn trygge. Sæt eventuelt en lysdæmper på lampen, så den kan fungere som nattelys - det er eftertragtet hos mange mindre børn. Sørg også for, at lys og lamper er hyggelige og måske lidt sjove for barnet at kigge på.

  Ferm Living har lavet de fineste lamper med forskellige motiver til væggen - perfekt som sengelampe eller som dekoration på væggen. Lamperne fra Studio Snowpuppe er gode at bruge til loftet og kommer i mange fine farver.

   photo Ferm_560_zps86ccd401.jpg

  Lampen fra Ferm Living fungerer både som lampe og fin vægdekoration

   

   photo chestnut_pink_270_zps8aa623d1.jpg

  Lampen fra Studio Snowpuppe fungerer fint som loftlampe i børneværelset

   photo Ferm1_270_zpsd76062bc.jpg

  Lampe fra Ferm Living

 • 18.09.2013

  Kobber er en af tidens helt store boligtendenser, men jeg har vist (mit fag taget i betragtning) været lidt længe om at hoppe med på bølgen. Men nu er jeg klar. Jeg er vild med kobberens varme, som passer så smukt sammen med for eksempel træ. Vi har bestilt de smukke Lup-stager fra HAY hjem, og jeg skal helt sikkert have én i kobber med hjem. Fyrfadsstagen fra Louise Roe må også gerne flytte ind sammen med kobber-bøjlerne fra HAY.

   photo klartilkobber_zpsc0d3bad8.jpg

  Kobber-lækkerier fra Louise Roe og HAY

  Hvad siger I? Er I hoppet med på kobberbøljen?

  Kh. Ninna

 • 17.09.2013

  August måned er en særlig travl måned for os. Og det er fordi, august er højsæson for boligmesser. I Danmark har vi hele tre store messer, hvor de danske brands udstiller deres varer - og ikke mindst præsenterer os forhandlere for sæsonens nyheder. I år besøgte vi alle messerne. Både fordi vi er nysgerrige - men også fordi vores faste leverandører havde spredt sig over de tre messer.

  Vi kan godt afsløre, at vi blev præsenteret for så mange skønne nyheder, at det var svært at begrænse sig :-) Og i disse uger begynder varerne så småt at lange i butikken, så hold endelig øje på shoppen.

   photo rikke1_zps829c3ce7.jpg

  Møde med søde Rikke fra HAY

   

  Bloggerzone photo bloggerzone_zps3db34c9c.jpg

  På DesignTrade i Bella Center leverede en håndfuld dygtige boligbloggere deres bud på efterårets hotteste boligtrends.

   photo 7c63a343-eb5e-481a-896d-7ab9a776ccb3_zps47cc87b9.jpg

  Hos Kähler fik vi lækker kaffe, mens vi blev præsenteret for årets nyheder

   

  Balsabox i sort photo balsa_zpsdaea4c9e.jpg

  Nomess præsenterede os for den populære Balsabox - nu i en mere maskulin farve.

  I starten af september bragte Berlingske en artikel om vores besøg på DesignTrade. Hvis du ikke allerede har set den, kan du læse en online version her.

 • 16.09.2013

  rumforrum

  Tusind tak for alle jeres svar i konkurrencen om at vinde bogen RUM FOR RUM. Det var så hyggeligt at læse om jeres små boligudfordringer. Vi ville ønske, at vi kunne præmiere jer alle, men desværre kan vi kun trække én vinder. Og den heldige blev: Helle Østerholm.

  Stort tillykke til Helle! (send os en mail på blog@cahetu.com med din adresse - så sender vi bogen til dig).

 • 16.09.2013

  Normann Copenhagen er et forholdsvis ungt firma, der producerer og sælger designprodukter til mere end 70 lande. Firmaet blev grundlagt i 1999 af Poul Madsen og Jan Andersen, som med Normann Copenhagen havde en ambition om at udfordre de konventionelle designregler. Med lanceringen af Norm69 lampen 2002 slog Jan Andersen og Poul Madsen fast, at Normann Copenhagen producerer iøjnefaldende designs, som man ikke kan komme udenom.

  Opsigtsvækkende former og materialer
  Firmaet har et enormt produktkatalog, hvor alle produkter udmærker sig på den ene eller anden måde. Enten er produktet produceret i – for produkttypen – et utraditionelt materiale, eller også er en ganske almindelig funktionalitet blevet produceret i en opsigtvækkende form eller materiale. Tænk blot på opvaskebaljen i blødt gummi. Baljen er designet af Ole Jensen, som i frustration over at skulle smide sine skrøbelige glas ned i en hård plastikbalje, designede en balje i blødt gummi, som tilpasser sig enhver vask og er nænsom mod de skrøbelig glas. Baljen, der oprindeligt var tiltænkt manuel opvask, bliver i dag brugt til alverdens ting. På Museum of Modern Art i New York bliver den for eksempel brugt som vinkøler.

  Opvaskebaljen photo opvaskebalje_zps0abd4e06.jpg


  Et utal af designklassikere
  Flere af Normanns  produkter kan efterhånden klassificeres som  vaskeægte designklassikere. For eksempel er relanceringen af Herbert Krenchels krenit-skåle fra 1953 i dag en vaskeægte klassiker, som sælges i flere forskellige farver og størrelser. Også Grass vasen, som ligner en tot græs i porcelæn er et godt eksempel på en vare, som i dag har opnået kultstatus hos designelskere, og som man forbinder med Normann Copenhagen.

  Grass-vase photo 1020_grass_group_rowashx_zps0d6e0230.jpg

  Den finurlige grass-vase fra Normann Copenhagen

  Krenit-sk photo 3526_Krenit_Group_LightBlueOrange-p_zps486a1dfb.jpg

  De populære Krenitskåle fra Normann Copenhagen

  Utraditionel markedsføring
  Siden etableringen i 2002 har firmaet arbejdet uden et reklame- og markedsføringsbudget, hvilket har lukket de mere traditionelle markedsførings-døre. Men det har også åbnet mange andre døre for nytænkning, kreativitet og alternativ markedsføring samt kommunikation - specielt på nettet. Facebook, Twitter , Flickr og Youtube er  i dag virksomhedens primære markedsføringskanaler. På virksomhedens Youtube-kanal kan man se videoer, som demonstrerer, hvordan de enkelte produkter skal bruges. På Flickr kan man finde en masse forskellige billeder af produkterne, og på Facebook og Instagram kan man dagligt få sig et Normann-fix, når virksomheder poster billeder af nyheder og det daglige leben i Normann-huset.

  Skulle det være en omgang Normann Food?
  Hos Normann Copenhagen forstår de virkelig at tilbyde deres kunder lækre og iøjnefaldende produkter - og så lige lidt mere. Sommeren 2013 præsenterede den innovative virksomheder Normann Food. En lang række lækre opskrifter præsenteret på smukkeste vis i samspil med deres lækre designs.

   photo NC_Food_GreenTea_2_zps36a669e5.jpg

  Normann Food fra sommeren 2013

  Normann Copenhagen – en dansk eksportsucces
  Det startede som en dansk drøm, men hurtigere end man kunne nå at stave til Normann Copenhagen, satte de to designentreprenører dansk design på verdenskortet. I dag eksporterer Normann deres designs til over 80 lande. Man skal derfor ikke blive overrasket, hvis man støder på opvaskebajlen i gummi eller grass-vasen, når man shopper rundt i designshops i New York eller Berlin.

  Lokal flagship store og Normann online
  Selvom de mange lækre designs fra Normann Cph er repræsenteret rundt omkring i verden, så er der ét sted, hvor man kan være sikker på at finde alle designs. Og det er såmænd på Østerbro. Her ligger den lækre flagship store, hvorfra man kan købe hele udvalget. Men bor du ikke i nærheden af København – så fortvivl ej – Normanns lækre designs kan også købes online. For eksempel kan du købe mange af produkterne fra Normann online hos Cahetu.

  I Cahetu elsker vi Normann Copenhagen for altid at tænke ud af boksen, når de designer smukke og funktionelle ting til vores hjem.

   

   

   

   

   

   

 • 11.09.2013

  Vi arbejder hele tiden med at gøre det nemmere, sjovere og lidt mere lækkert at shoppe hos Cahetu. I forsøget på at gøre netop dét, har vi lavet et online magasin. Magasinet skal både fungere som inspirationskilde men også som et online katalog, hvor man let kan klikke ind på det, man ønsker at købe.

  Læs magasinet her.

   photo CahetuMagasin_zps64044201.jpg

  Vi har haft det rigtig sjovt med at lave det, så vi håber også, du synes det er hyggeligt at læse.

  Læg endelig en kommentar og fortæl os, hvad du synes om magasinet :-)

  P.S. Vi har allerede julenummeret i støbeskeen.

 • 10.09.2013

  De fleste, der læser med her, interesserer sig nok for boligindretning, trends og tendenser. Men (og her taler jeg af erfaring) det er ikke altid ensbetydende med, at alle rum i hjemmet fremstår smart og lækkert.

  Jeg er derfor rigtig glad for finde inspiration i bogen RUM FOR RUM, som er skrevet af indretningseksperterne Mille Fly og Sofie Hedsted. Bogen er spækket med tips og tricks til, hvordan du ved hjælp af nogle enkle principper kan få det bedste ud af din bolig og de ting, du allerede har.

   photo FC_bolig0004_zps338f8db3.jpg

   photo FC_bolig0041_zps7f3bb7e5.jpg

   photo FC_bolig0057_zpsee0b3833.jpg

  Mille og Sofie kommer gennemgår alle boligens rum og behandler områder, som ofte giver problemer i indretningen såsom belysning, farver og opbevaring. En sand boligbibel.

  Vi udlover ét eksemplar af den lækre og nyttige bog. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at smide en kommentar herunder, hvor du fortæller os, hvorfor du har brug for bogen.

 • 10.09.2013

  Hvis du er fast læser, har du måske lagt mærke til, at vi ikke længere holder til hos Bloggers Delight. Vi har valgt at flytte bloggen, så vi fremover 'bor', hvor vi hører hjemme - nemlig på cahetu.com.

   photo cahetuliv_zps10254142.jpg

  Derudover har vi valgt at give alle (tre) i Cahetu mulighed for at sætte sig til tasterne og blogge løs. Du kan derfor både møde Helle, Camilla og Ninna, når du klikker ind på Cahetuliv. Men konceptet er det samme. Vi vil blogge om alt det, som inspirerer os indenfor vores verden og hverdag i Cahetu.