10.10.2013

Da vi for en måneds tid siden blev præsenteret for Menus nye produkter designet af Norm Architects, begyndte vores hjerter at slå lidt hurtigere. Vi faldt øjeblikkelig for de rene og lidt maskuline designs. Og da vi i går besøgte Menus showroom i Fredensborg, nåede vores begejstring til nye højder.

Vi har netop lagt en ordre og venter nu blot på, at de første varer lander i butikken. Du kan blandt andet glæde dig til deres stel New Norm Dinnerware, som du måske har set,  hvis du har været på Restaurant Höst og spise.

Stellet udtrykker alt det, man forstår ved nordisk. Det er enkelt, i lækre grå-blå toner og så kan det mikses på kryds og tværs, hvorfor Norm Architects også kalder det et interaktivt stel.

 photo New-Norm_Location_Norm_16_Download-72dpi-JPG-RGB_114961_zps77bafb60.jpg

New Norm Dinnerware kan mikses på kryds og tværs, og de enkelte dele kan bruges på utallige måder.

 photo New-Norm_Location_Norm_15_Download-72dpi-JPG-RGB_114964_zps074f3667.jpg

Lækre termokopper i smukke farver. I serien af kopper er der også sneget sig en rosa kop ind.

Vi faldt også pladask for deres Flip Around Table, som kan bruges som både bord, skammel og bakke.

 photo Flip-Around_Location_Norm_06_Download-72dpi-JPG-RGB_114976_zpsaa29f183.jpg

Flip Around Table kan bruges som både skammel, sidebord og bakke.

Også deres badeserie fandt vej til vores hurtig-bankende designhjerter. Vi synes, det er en værdig konkurrent til VIPP's smukke badeværelsesserie. Udtrykket er helt enkelt og funktionelt.

 photo Towel-Ladder_Location_Norm_03_Download-72dpi-JPG-RGB_114962_zps6829ab0a.jpg

Her ser du både badeværelsesserien, Flip Around Table og den smukkke håndklædeholder, som vi naturligvis også skal have.

Der er mange flere lækre nyheder på vej fra Norm by Menu, som vi nok skal pippe om her på bloggen, på facebook og på Instagram. So stay tuned.

Kh. Ninna

Kommentarer