Arkiv: November 2013

 • 26.11.2013

  Så er vi klar med juleudgaven af Living by Cahetu - vores gratis online magasin. Vi giver tips og ideer til julepynt, julebordet og adventskransen. Og så giver vi en masse bud på lækre julegaver i forskellige prisklasser samt løfter sløret for vores julegaveønsker.

  Hvis du ser noget, som frister, så skal du bare klikke direkte i magasinet - så lander du direkte på webshoppen.

   photo Julemagasin_zpsf509e8f1.png

  Læs vores onlinemagain Living by Cahetu her.

  Læs magasinet her - og fortæl os gerne, hvad du synes :-)

  Rigtig god læselyst!

 • 08.11.2013

  I år holder vi ikke jul hjemme, så jeg tror ikke, vi skal have det store grønne nåletræ, men derfor kan vi da godt pynte fint op til december! I år vil jeg gerne komplimentere vores nye hvide delvist småsprossede dannebrogsvinduer og holde pynt i hvis, grå, sort og kobber.

   photo cahetu-jul-dot-ny_zpsa4ad5980.jpg

  Mine julefavoritter hos Cahetu

  Jeg vil gerne have et hvidt juletræ med et juletræstæppe under, pyntet med fine kobber diamanter og kræmmerhuse. På spisebordet står et hvidt kalenderlys blandt kogler og hvide juleservietter og på væggen hænger to pakkekalendere med 24 små pakker til hver af drengene.

  I mine vindueskarme skal der stå lysestager, lyshuse og adventsstager i oxideret messing med stearinlys med kobbernumre. Jeg er vild med gentagelse i indretningen, og når man som os har mange vinduer, må der gerne være noget af det samme indhold i dem, så udtrykket ikke bliver for rodet.

  Kh. Sarah

  Om pixiblog:
  Bag børne- og boligbloggen er Sarah, der er mor til Alvin & Villum, og arbejder som freelance journalist og livsstilsblogger. Sarah er uddannet cand. mag. i Medievidenskab og Digital Kommunikation, og elsker de digitale kommunikationsmuligheder, hvor æstetikken og det visuelle er i fokus. Privat bor Sarah i en gammel villa i Nordsjælland, som Sarah og hendes mand købte som totalt håndværkertilbud for to år siden, og on going har renoveret og sat i stand.