19.02.2014

Kender I det, at der bare er nogle badeværelser, som er lidt lækre end andre? I det her tilfælde snakker jeg ikke om rengøringen, men om de små ting i rummet, som er med til at gøre rummet mere hyggeligt, få det til at dufte skønt og bare tage sig lidt bedre ud?

Jeg kunne godt tænke mig at give lidt inspiration, til sådan et badeværelse idag og jeg vil derfor fremhæve nogle produkter, som jeg mener kan gøre en stor forskel for hele oplevelsen når man træder ind på badeværelset.

Duften i rummet betyder altså bare noget. Jeg er blevet heeelt vild med duftpinde fra Savon De Marseille, som også fås i forskellige dufte. Pt. har jeg selv den der hedder Rose, men man kan også få duften med Lavendel, Oliven og Verbena.

 photo rose-duft_zps1bb791a1.png

En anden ting jeg lige har erhvervet mig til badeværelset er en Bellino krukke fra Kähler. Den ser super flot ud, ved siden af duftpinden og glasflakonen og så er den bare enormt praktisk, til at ligge armbånd, hårnåle eller andre småting ned i. Der kommer snart nye farver i Bellino serien og så vil jeg gerne have i hvert fald én mere - måske en størrelse større.

 photo bellino_zps62c58d1c.png

Det er lidt i samme genre som duftpindene øverst, men der er bare heller ikke noget som en god håndsæbe eller håndcreme - og duften af den! Jeg synes det er så fantastisk når jeg vasker hænder i noget, som ikke bare dufter som de "almindelige" honning eller citrus sæber, man ellers køber. Derfor står håndsæben og cremen fra Rudolph Care højt på min ønskeliste over ting jeg skal have til badeværelset. Den dufter af en mild blanding af acai-bær og blomster. Det samme gælder for håndcremen og begge dele, skulle være yderst skånsomme for hænderne.

 photo handcare_zps3c80033d.png

Helt praktisk så skal der jo også være håndklæder på badeværelset - det er i hvert fald smart! Men de kan også være med til at bringe en stemning frem. Jeg synes selv det ser bedst ud hvis håndklæderne er ens, eller holder sig i de samme nuancer. Derudover må de jo også gerne være funktionelle og have en god tørreevne. Jeg har egentlig altid været vant til de helt almindelig håndklæder i frotté og har egentlig ikke tænkt videre over om der fandtes noget bedre, jeg ved bare at er håndklæderne meget nye eller meget bløde, så synes jeg ikke de har en god nok sugeevne. Nogle håndklæder der er super lækre og bestemt kan finde ud af at suge, er håndklæderne fra The Organic Company. Jeg tror faktisk godt jeg kan forstå hvorfor de kalder dem for Wellness towel og Waffle towel, for hold da op hvor er de dejlige!

 photo ha30A0ndklaeligder_zps545dfd51.png

Noget som oftest kan gøre et rum hyggeligt og give en god stemning, er stearinlys. City Lights fra Louise Roe er egentlig lidt voldsomme, men fordi de er gennemsigtige fremstår de ikke så tunge og bastante. Sætter man et lille fyrfadslys i, giver det et rigtig flot skær. Jeg har selv en som lige nu står i stuen, men jeg synes faktisk også den ville tage sig godt ud på badeværelset. Faktisk så gade jeg rigtig godt have to, hvor den ene skulle være med fyrfadslys og den anden kunne have en lille løgplante i, f.eks. en hyacint eller påskelilje.

 photo citylights_zps10ddb79b.png

 

Du kan få meget mere inspiration til dit badeværelse under samme kategori på vores hjemmeside. For at komme direkte derind klik her 

Kommentarer