12.02.2014

Vi har indset det! Vi mangler simpelthen skønne, duftende og grønne smukke planter i vores hjem. Det kan kan være super flot og super godt for dit indeklima! Men hvordan er det lige man sætter det op? Hvilke planter skal man vælge og hvordan skal det arrangeres? Vi har fundet en masse billeder du kan bruge som inspiration - det vil vi i hvert fald. Planterne ser super godt ud på de forskellige måder de medvirker til indretningen i boligen. Og så er de jo altid moderne. Man kan selv vælge og vrage mellem de tusindvis af planter der findes, man kan endda køre et helt farvetema, hvis det er dét man ønsker. Vi føler os inspireret og klar til at købe en hel blomsterforretning!

 photo blomster_inspiration2_zps573ba820.png

 

Ser det ikke bare lækkert ud? "Drivhuset" kan man selv lave med Light House fra Norman Copenhagen. Man kan gøre det med blomster, men det er også en god idé at bruge til krydderurter i køkkenet. God fornøjelse med at gøre hjemmet grønnere!

Kommentarer