10.02.2014

Fejrer du Valentins dag? Det gør vi egentlig ikke men det skal jo ikke afholde os fra, at vi kan bruge dagen på, at finde en lille ting til os selv. Vi har samlet et par gaver herunder, som kun er til dig. Det er personlige ting, som kun skal bruges af dig og som du kan få glæde af, langt frem i tiden. Det er nemlig lækre, klassiske produkter, der er lavet ud fra tanken om, at du skal have det rart.

Valentins dag photo valentines-dag_zpsf7cb0a12.png

 

1: Louise Roe Kabelstrikket cardigan  // 2: Louise Roe Scarlet tørklæde // 3: Pernille Corydon Coin stik øreringe // 4: Louise Roe Halley bluse i merinould // 5: Rudolph Care "Let the glow begin" gaveæske // 6: Louise Roe Big Betty skindtaske // 7: Louise Roe Dolly T-shirt // 8: Stenalderkøkken - signeret udgave // 9: Louise Roe Phillipa bukser 

Kommentarer