14.03.2014

Vasen Agnes kan du idag få tilbud på i shoppen. Vasen er designet af Agnes Fries, der har fundet inspiration i sit barndomshjem, der var fyldt med lærreder og penselstrøg. Derudover har en tur til Kina været stor inspiration, idet hun her lærte forskellige penselteknikker der får "stregen" til at stå frem ved bl.a., at bruge teknikker kendt fra kalligrafi.

 photo fredag_zps04bf732a.png

Du får 10% på vaserne ved at bruge følgende rabatkode i indkøbskurven: Agnesvase

 photo 1020_Agnes_Vases_On_Nabo_Tray_zps3675253e.png

 photo NC_Food_Cookies_2_zps07293878.png

 

Vaserne kan udover, at blive brugt til blomster, bruges til mange forskellige ting. Bl.a. vatpinde på badeværelset, tandbørster eller make up. Du kan bruge de større til, grydeskeer, løg eller kartofler og du kan bruge dem til dine blyanter og skriveredskaber på kontoret - det er faktisk kun fantasien der sætter grænser :)

Du kan se vasen her

Kommentarer