31.03.2014

Rudolph Care lancerede i sidste uge et nyt produkt, nemlig Rudolph Sun.

Rudolph Sun er deres bud på en lækker solcreme og det er altså et godt bud!  Som de selv beskriver det, er Rudolph Sun en solserie der har været svær at udvikle og den har været længe undervejs. Det var ikke nok med at den skulle dufte dejligt og være let at smøre ud, den måtte heller ikke være fed, sætte hvide mærker eller belaste miljøet.

 photo Samlet-RUDOLPH-SUN-2_zps63a2aeca.png

Det endte altså ud i den her velduftende og lækre serie. Vi har prøvet ansigtsprodukterne henover weekenden og vi kan kun sige, mmmmmhhh. Ikke noget med den der 'kendte' duft af solcreme eller en creme der er umulig at smøre ud. Rudolph Sun er utrolig lækker og blød og så har den en mild og rar duft.

 photo Alt-til-ansigtet_zpsc9238b60.png

Organic Sun Stick er beregnet til de mest udsatte områder på hovedet. Den er derfor rigtig god til både læber, næse, øre og nakke. Organic Sun Face Cream findes i 3 faktorer; 15, 30 og 50. Den er beregnet til ansigt og hals og det anbefales, at denne creme smøres ud ca. 30 minutter før man bevæger sig ud i solen . Derudover er det selvfølgelig vigtigt at smøre sig med jævne mellemrum, samt hver gang man har været ude at bade.

 photo Alt-til-Kroppen_zps3ae1aa79.png

Organic Sun Body Oil og Organic Sun Body Lotion fås i 2 forskellige faktorer 15 og 50. Du ved sikkert bedst selv, hvilken faktor der passer bedst til din hud men husk altid at bruge nok solcreme, gerne en hel håndfuld til hele kroppen.

Alle cremerne trænger hurtigt ind i huden, fedter ikke og sætter ikke hvide mærker. Cremerne beskytter mod UV-A og UV-B stråler og indeholder naturlige aktive ingredienser der bl.a. er fugtgivende, opstrammende og lindrende.

Alt i alt en dejlig solcreme som vi helt sikkert skal bruge, til at beskytte vores hud denne sommer.

Kommentarer