20.04.2014

Det lille hus, toilet, wc - kært barn har mange navne. Vi bruger det alle dagligt og et badeværelse kan virkelig være flot og stilfuldt. Det er ikke alle der interesserer sig for snakken om badeværelset, men jeg interesserer mig for alle husets/lejlighedens rum og man kan bare gøre alle rum lækre og skabe fede stemninger. Billederne herunder viser fine badeværelser, hvor der er gjort meget ud af både det håndværksmæssige- og det estiske udtryk.

 photo 3ef07_cce7_zpsc778b2ff.jpg

 photo KaliCavanagh-VintageHouseDaylesfordInsideOutImageBathroom_zps4be2be57.jpg

 photo KaliCavanagh-VintageHouseDaylesfordInsideOutImagebyArmelleHabib_zps3226765a.jpg

 photo bloodandchampagne6118_zps8358d96f.jpg

Billederne i dette indlæg er lånt fra Vintage House Daylesford samt Blood & Champagne

Kommentarer