02.04.2014

Så er shoppen ved at være godt fyldt op med skønne forårsvarer, og vi vil her præsentere et lille udpluk af vores favoritter.

Vi vil i særdeleshed fremhæve den nye serie Omaggio vaser i skønne pastelfarver og i nye størrelser og former. Bellino krukkerne giver også et fint strejf af forår med de smukke nye farver.

Ferm Living har igen leveret et sandt orgie af musthaves. Her kan nævnes de mange skønne puder - også til gulvet og den nye børneserie, hvor specielt Mr. Bear har vundet vores hjerter.

Menu leverer igen en stilsikker kollektion af både interiør og møbler, og så kommer det blødeste sengetøj fra Aiayu i to nye lækre farver.

Det fulde overblik kan du få lige her og ellers hente masser af inspiration i vores forårsmagasin.

 photo Omaggio-Light-Blue-and-black-Interior-2_zps6592dcdd.png

 photo bellino_zpsfdc98d9b.png

Bellino krukker fra Kähler

Perfekt opbevaring i alle husets rum, samtidig med at krukkerne er smukke i sig selv. Brug dem også gerne til pynt i et lille stilleben. Vi bruger selv den ene halvdel til små løgplanter, sukkulenter eller kaktusser. Kun fantasien sætter grænser. Priser fra 149 kr.

 photo Omaggio-Interior-5_zpsc8d8bd5e.jpg

Omaggio i nye pasteller

De klassiske Omaggio vaser kommer nu i en række nye lækre forårspasteller samt en helt ny slankere udgave. Vi er vilde med dem og glæder os til at sætte forårets grene og blomster i dem. Priser fra 149 kr.

 photo omaggio_zpsf6c13b2d.png

 photo 16_4106_zpsf6d8875c.jpg

Ferm Livings grafiske univers

Der er knald på grafikken og det sort/hvide univers er lækkert og indbydende. Se eksempelvis de skønne puder ovenfor samt de fine skærebrætter.

 photo 10_4048_zpsfe27e637.png

Gulvpuder

Ferm Living har lavet disse to skønne gulvpuder med det velkendte 'Spear' mønster. Puderne måler 80x80 cm og er fede at have i stuen eller på børneværelset. Nemme at hive frem som en ekstra siddeplads eller bare til at 'flyde' på. De koster 699 kr.

 photo gulvpuder_zpsac658f4d.png

 photo 03_3948_zps550e0db6.png

Mr. Bear

Sig lige hej til Mr. Bear. Han er da ikke til at stå for, vel? Et rigtigt krammedyr til de små. Han koster 229 kr.

 photo 17_4115_1_zpsac51bc57.jpg

Smukke puder i forårsfarver

Fine farver på de nye puder fra Ferm Living. Mønstrene er inspireret af Inka-kulturen og koster 399 kr .

 photo aiayu_zps807728a1.png

Aiayu sengetøj - Tan 

Denne smukke farve passer perfekt til solbrun sommerhud og skal helt klart ligge på vores seng hele sommeren. Mmm...hvor er det lækkert.
Pris fra 995 kr. 

Aiayu sengetøj - Thunder 
Thunder er navnet på dette koksgrå vidunder af et sæt sengetøj. Farven er mørk og intens og kvaliteten er som altid helt i top.
Pris fra 995 kr. 

 photo yeh_menu_zpsfa5d5a3f.png

 Gridy me mirror 

Med det smukke spejl fra Menu kan du skabe forskellige udtryk ved at placere spejlet enten vandret eller lodret i træbasen. Derudover har spejlet to sider - en normal side med spejlglas og en side med en smuk kobber tone. Pris 699 kr.

Yeh Wall Table 
Dette fantastiske bord fra Menu har mange anvendelsesmuligheder. Det kan bruges som skammel, konsol bord i entreen, som sengebord, ved lænestolen til kaffen, eller hvor det lige kunne passe ind. Det står på fornem vis op ad væggen og er et lille flot design objekt i sig selv. Kommer i fire farver til 799 kr. 

 photo marble_pin_zps72159599.png

 

Marble Wall Clock 
Det smukke ur fra Menu kommer i grøn eller hvid marmor og er et fantastisk smukt designobjekt. Uret har visere i messing og kan både stå og hænge. Pris 1795 kr. 

Wire Bin 
Super cool grafisk wire bin, der er så smuk, at den er en helt skulptur i sig selv. Enkel og pæn og kommer i så mange skønne farver - både i lakerede pastelfarver og med metallic finish såsom kobber og messing. Brug den til al slags opbevaring og i alle rum.
Pris fra 399 kr. 

Kommentarer