14.04.2014

Der er gået lidt for længe, siden jeg sidst har skrevet et indlæg her på bloggen, hvilket jeg beklager. Vi har haft super travlt her i Cahetu.

Forrige weekend havde vi stand på Designer Forum hvor vi havde styrtende travlt men ærlig talt, så synes jeg også vi havde nogle gode tilbud. Flere af dem, (i hvert fald dem der stadig er noget tilbage af), kører vi stadig på vores shop. Bl.a. har du mulighed for at spare mange penge på en masse pudebetræk og tøj fra Louise Roe. Vi sælger betrækkene fra priser på 100,00

 photo puder_lr_zpsf49dc5c3.png

Betrækkene jeg har vist her, er et mindre udvalg af, hvad vi har at tilbyde fra Louise Roe pt. De er super populære så hvis du er interesseret, foreslår jeg at du slår til med det samme.

Da vi var på Designer Forum gav vi de handlende og besøgende en flyer med et tilbud om 15% på alle varer der shoppes på webshoppen i resten af april måned. Det tilbud synes jeg også skal gælde for dig, derfor får du rabatkoden længere nede. Det skal dog siges, at denne kode ikke kan kombineres med andre tilbud ;)

Hav en dejlig dag - nu vil jeg hjem og hygge i varmen!

 photo spar15_zps6848cd5b.png

Kommentarer