31.05.2014

Noget vi er særligt glade for, er de lækre produkter fra Rudolph Care. Udover at vi for tiden smører os ind i den lækre solcreme, bruger vi dagligt den fantastiske ansigtspleje.

Hver morgen starter med Acai Cleansing Foam som renser ansigtet uden at udtørre eller irritere huden. Den er mild og effektiv og efterlader huden blød og ren.

 photo cleansingfoam_350x550_-650x650_zpsabb434ca.jpgDu bruger produktet ved at fordele skummen på våd hud og massere i forsigtige, cirkulære bevægelser. Skyl med rent vand og tør ansigtet i et rent håndklæde.

Herefter bruges den lækre Acai Facial mist som renser uden at udtørre. Acai Facial mist virker opstrammende og beskyttende. Træthed, tørhed og urenheder forsvinder og din hud vil føles frisk og klar.

 photo FacialMist100mlprodukt_zpsad201a05.jpg

Du bruger produktet ved at påføre det på en vatrondel og dup forsigtigt ansigtet - eller spray jævnt over ansigtet og tør efter med vat - Anvendes morgen og aften - Afslut med dit foretrukne Rudolph Care ansigtsprodukt for optimalt resultat.

Acai Anti-ageing Serum er en fugtgivende skønhedsbombe. Den bruges efter facial mist. Serummet er rigt på aktive, plantebaserede ingredienser, som modvirker hudens ældning. Alle ingredienser har dokumenteret effekt. Abrikoskerneolie gør huden smidig og forstærker den naturlige elasticitet, mens Gatuline Expression Extract løfter og udglatter fine linjer med synlig Botox-lignende effekt.

 photo anti-ageing_serum_zpsc1b3eccc.jpg

Brug Anti-ageing Serum kontinuerligt eller som en intensiv kur morgen eller aften i 40 dage for optimal effekt. Et let tryk på pumpen er nok. Fordel serummet i ansigtet og på halsen og afslut med dit foretrukne ansigtsprodukt.

Når serummet er trukket ind i huden bruges en dacreme. Acai Anti-Stress Facial Cream er en eksklusiv og lækker dag og/eller natcreme, som effektivt beskytter og beroliger ansigtshuden. Cremens rige indhold af økologiske olier giver masser af næring og fugt, og med ingredienser som virker anti-flammatoriske og anti-septiske, lindrer og dulmer Acai Anti-Stress Facial Cream sart hud.

 photo facialcream_anti-stress_50ml_zps9f063ccd.jpg

Anvend dagligt som dag- og/eller natcreme - Fordeles let i ansigtet og på halsen - Kan med fordel bruges efter Acai Anti-ageing Facial Oil.

Efter dagcremen bruges en opstrammende og nærende øjencreme, som plejer og tilfører fugt. Açai Eye Cream indeholder ingredienser som styrker elasticiteten og virker vitaliserende på den sarte hud omkring øjnene. Reducer fine linjer og øger mikrocirkulationen. Açai Eye Cream er designet til de sarte øjenomgivelser og er derfor helt fri for parfumestoffer.

 photo eyecream_15ml_zps413f3d85.jpg

Øjencremen duppes forsigtigt en lille smule under øjnene morgen og aften - Undgå direkte øjenkontakt.

Efter sådan en lækker morgenrutine føles ens hud silkeblød og klar til dagens udfordringer og forskellige luftlag.

Om aftenen kan man vælge samme rutine men uden både at bruge serum og natcreme, vælg bare en af delene. Derudover er der selvfølgelig mulighed for, at erstatte Cleansing foam med rensemælken - afhængigt af hvad man er mest til.

Vi anbefaler at du en gang om ugen gør brug af Facial Scrub Mask som ud over at fjerne døde hudceller, renser og tilfører huden fugt, beskyttelse og næring.

 photo FacialScrubMask-100ml-emballage_zpscccb2a37.png

Rudolph Care har udover den lækre ansigtspleje ligeledes lavet lækre produkter til både krop og hænder.

I deres skønne univers findes båder olier, sera og cremer. Vi anbefaler du undersøger produkterne nærmere og ring eller skriv endelig til os, hvis du er i tvivl om det mindste .

Kommentarer