01.05.2014

 photo unnamed_zpsd2d9ed92.jpg

Forårets største nyhed 

Så kan vi endnu engang byde velkommen til en perlerække af dejlige nyheder. Skønne forårsfarver og masser af mulighed for nem fornyelse i hjemmet.

Særligt begejstrede er vi for Louise Roes Signature puder - ja vi vil faktisk kalde det forårets største nyhed. Vi har ventet længe og spændt. Og nu er de her endelig. Vi håber, at du tager rigtig godt i mod dem. Tøv ikke med at kontakte os for hjælp til det helt rigtige farvevalg. Vi vil elske at hjælpe dig.

 photo signaturpuderisofa_zps8ef440c0.png

Louise Roe Nyheder 

Lige siden vi var på messe i januar har vi set frem til at modtage de skønne nyheder fra Louise Roe. Nu er første portion landet, og de er lige så skønne, som vi husker dem.

Signaturepuderne fra Louise Roes forårskollektion er uden sammeligning de smukkeste puder, vi længe har set. Det er en eksklusiv basis pude med de fedeste detaljer. Puderne er lavet af kvadrat stoffer og har en sej læderdetaljer i hjørnet (de firkantede) og i siden (de rektangulære). Med 26 forskellige puder er der nok helt sikkert en, der kunne passe lige ind i din sofa. Se dem alle lige her.

Nyhederne byder også på Verner, Vigga, Viola og Viggo - de smukkeste glaskrukker i en lækker smoke farve. Perfekte til opbevaring i køkkenet eller til blot til pynt. Vi bruger også den flade krukke til at plante i.

 photo la30A0gkrukker_zps572b314d.png

 photo lisagrue_pink_zpsb8627382.png

Lisa Grues Bird in a Tree

Birds in a Tree er et virkelig fint kunsttryk af smukke fugle i et eventyrligt træ. Lisa Grue er en kendt dansk illustrator, der bl.a. har arbejdet for magasinet Vogue. Kunsttrykket er et offset tryk med special farver og kommer i tre fine varianter til 295 kr. Kunsttrykket er Limited Edition på 500 stk.

 photo lisagrue_zpsd0175f69.png

 photo pude_banner_zps53a5b28d.png

HAY puderne er flyttet ind hos Cahetu

Yay! Efter talrige opfordringer fra vores skønne kunder har vi nu fået en masse lækre puder fra HAY på lager. Shop løs i alt fra skønne pasteller til stærke pangfarver. Du finder både klassikeren Dot Steelcut Trio puden og de nyere Puzzle puder med et diskret mønster.

 photo hay_puder_zps5557bd93.png

Wire Baskets - endelig på lager igen... 

Ferm Livings populære wire baskets er nu endelig på lager igen i sort. Brug dem som sofabord med et låg til, til brænde, til vattæpper og plaider, magasiner, håndklæder på badeværelset eller børnenes legetøj. Kommer også i mange andre skønne farver og i to størrelser.

 photo wirebaskets_zpsb53d59ae.png

Kommentarer