25.05.2014

 photo banner_overst_zpsb36bbf37.png

 photo ballerina_zps0afd3b92.png

Fabelagtig fotokunst 

Trenden med at gøre hjemmet personligt ved hjælp af kunst på væggene fortsætter. Men det nye sort er fotokunst, og vi er meget begejstrede for den canadiske fotograf Vanessa Paxtons tre Ballerinaer. Poetiske og smukke og med en fotografisk udforskning i friheden men også ensomheden for en balletdanser.

Kristine Norlander er fotografen bag en række billeder, hvis motiver bliver hentet fra detaljer i omgivelserne omkring hende; teksturer, linjer eller udsnit fra virkeligheden, som får en ny betydning, når de rammes ind og transformeres til fotografi.

Vi er begejstrede. Lad os endelig høre om du også er.

Bedste Hilsner
Camilla & Helle

 photo ballerinaer_zps71f1bc14.png

 photo papirruller_zps4173a816.png

Fotokunst - Selected by Walnut Street 

Walnut Street har indgået et samarbejde med de to dygtige fotografer Vanessa Paxton og Kristine Norlander og kan tilbyde en smuk kollektion af fotokunst. Vi er meget begejstrede og glæder os til at se, hvordan det bliver taget i mod.

 photo 2billeder_zps497b8926.png

 photo travelsizes_zpsd969a440.png

Rudolph Sun - Husk Solcremen 

Det er højaktuelt med solcremen i disse dage, og måske er du så heldig at skulle et smut sydpå?

Helle ligger lige nu ved en pool i Tyrkiet og nyder det, og om en uge er det Camillas tur. Vi pakker naturligvis tasken med solcremen fra Rudolph Care og er meget glade for, at cleansing milk og facial scrub mask nu kommer i praktiske rejsestørrelser.

Se det hele på shoppen. Og har du spørgsmål så ring eller skriv til os.

 photo husksolcremen_zpse50cbd68.png

 photo lr_tojstativ_zpsf84e4d1a.png

Skønne strikvarer og en uundværlig bomberjakke 

Louise Roes forårskollektion er fuld af lækker strik - vi er vilde med den smukke koralfarvede Halley bluse med lange ærmer og t-shirten Sally som kommer i sort, hvid og koral. Og hvad siger du lige til den fede skindnederdel?

Men allermest forelsket er vi i den rå men samtidig feminine bomber jakke Billy i det blødeste lammeskind, som vi lever i lige nu. Jakken er oplagt til forår og sommer, da den takket være det perforerede skind og fór er åndbar, og man får ikke samme tætte fornemmelse som med andre skindjakker.

 photo toj_zps99708c6f.png

 photo toj_2_zps9d68da73.png

 photo instabanner_fotokunst_zps2d878d9f.png

Kommentarer