19.05.2014

 photo stbededagsbanner_zpse671cc3b.png

Nye tider på vej 

Her på kontoret har vi travlt som aldrig før. Inden længe lancerer vi en fantastisk ny webshop, som er optimeret på mange leder og kanter og med et nyt lækkert layout. Altsammen for at gøre din shoppeoplevelse endnu bedre.

Samtidig får vi løbende fyldt shoppen op med en masse skønne sager - alt lige fra fine smykker til velduftende sæber & duftpinde.

Vi håber, at du vil nyde de mange skønne billeder i dette nyhedsbrev - og finde inspiration til dit køkken i vores lille collage længere nede.

Bedste Hilsner
Camilla & Helle

P.s. Kender du det sociale medie instagram? Hvis ikke så skynd dig at hop ind på det og følg os meget gerne - vores navn er @cahetu_com - og vi lover dig en masse god inspiration og behind the scenes.

 photo insta_zpsbb26ea3b.png

 photo savon_de_marseille_560_2_zps2276bc95.png

Savon de Marseille 

Så har vi fået fyldt godt og grundigt op med de populære sæber og duftpinde fra Savon de Marseille. Og....nu er I mange, der bliver glade. Det er nu muligt at købe refill til dine duftpinde igen. Det er der virkelig mange, der har efterspurgt. Og vi har lyttet. Hop ind og se om der er lidt til badeværelset, du ikke kan leve uden. Vi kan anbefale duften grape, hvis der skal lidt ny og sommeragtig duft i huset.

 photo savon_zps23b50242.png

 photo holger_hilda_560_2_zpsfb69ba3e.png

Hilda & Holger endelig på lager 

Vores absolutte bestsellere - de populære stager fra Louise Roe - er igen på lager. Og denne gang har vi bestilt rigeligt. Kobber er stadig en hot boligtrend og den gyldne farve er smuk at kombinere med alt lige fra sarte pasteller til sort/hvid og naturmaterialer.

 photo holger_hilda_zpseb1ebc5a.png

 photo kokken_zps4a21be88.png

 

Salt & Peber sæt - Normann Copenhagen  //  Valnødde-te - Normann Copenhagen  //  Skærebræt - Ferm Living  //  Krenitskåle -  Normann Copenhagen  // Viola glaskrukke  - Louise Roe  //  Omaggio fad - Kähler  //  Forklæde m. østers - By Nord  //  Skål - Design Letters  //  Kobberbakke - Louise Roe  // Ursula stel - Kähler

Kommentarer