14.05.2014

Yay - vi har fået nye virkelig fine smykker fra Pernille Corydons seneste kollektion og vi er selv super begejstrede, så vi synes selvfølgelig også I skal se dem her.

 photo brick_ring_zpsaf34595f.png

Denne smukke ørering hedder Behind the Ear. Den er meget flot og anderledes, idét selve smykket sidder bag øret, som man også kan læse ud fra navnet. Vi har den i shoppen i alle 4 modeller: Rosa guld - som er populært i denne sæson, oxideret sølv, forgyldt sølv og sølv.

 

 photo mini_twisted_earring_zpsfb671dc3.png

Denne fine, lille ørering hedder Mini Twisted Earstick og det kan man egentlig godt forstå. Det er en super lille men fin, snoet stick-ørering der ser super feminin og flot ud på. Den findes i shoppen i både rosaguld, oxideret sølv, forgyldt sølv og sølv.

 

 photo double_necklace_zpsdc6ed6ce.png

Halskæden herover hedder Double Plain Necklace og fås i oxideret sølv og guld. På grund af det enkle design passer halskæden til de fleste outfits men kommer specielt til sin ret på en bar hals som vist på billedet. 

I samme serie som halskæden er armbåndet Double Plain Bracelet der passer perfekt til halskæden og på samme måde, med sin enkelhed passer til det meste. Denne fås i oxideret sølv i shoppen.

 photo Doble_plain-bracelet_zps911d36aa.jpg

 

 

En af de sidste smykker vi vil vise Jer på bloggen for denne gang er den rå og seje fingerring Brick Ring, som passer til de andre smykker i Brick kollektionen, der både indeholder halskæder, øreringe og altså fingerringe. Vi har den i shoppen i oxideret sølv og der er ikke så meget andet at sige end, at den er super fed!

 photo brick_ring_oxy_zps5e1e90b4.jpg

 

 

Til sidst vil vi bare sige, at man sagtens kan mixe de forskellige smykker fra de forskellige kollektioner. Det giver et unikt og fedt udtryk som vi i hvert fald godt kunne tænke os - se bare her:
 photo 20_zpsdb466f1e.png

Smykkerne her på bloggen og mange flere, kan ses på shoppen og selvfølgelig også købes der. Kom direkte til Pernille Corydons smykker ved at klikke her.

Kommentarer