08.05.2014

Som mange har bemærket er det smukke stel 'Ursula' tilbage efter flere års pause. Denne gang produceres stellet hos Kähler, hvor det tidligere blev produceret hos Royal Copenhagen.

 photo Ursula_1_zpseff24e36.png

Vi er flere der er super glade for, at stellet er tilbage i super kvalitet og knap så skrøbeligt som tidligere.

 photo ursula_stel_zps6c94a675.png

 photo Ursula_6_zps7a20bed7.png

Ursula stellet er designet af Ursula Munch-Petersen og passer perfekt ind i Kählerfamilien. Stellet kommer i mange skønne farver og vil passe ind i de fleste hjem og er et oplagt hverdagsstel.

 photo Ursula_4_zps1cce9050.png

 photo ursula_zps2d521e79.png

Stellet er nok mest kendt for de fine kander, der med de karakteristiske håndtag og lange tude allerede har en plads i mange hjem. I stellet er der også lavet fine skåle, kopper, fade og tallerkner. Stellet er lavet af porcelæn, hvor det førhend blev produceret af fajance. Det betyder, at det er meget mere holdbart og at det tåler både mikrobølgeovn, ovn og opvaskemaskine.

 photo Ursula_2_zps32d01fa8.png

Det multifunktionelle stels tallerkner kommer alle i dyb hvid og varm gul, der får modspil af seriens øvrige dele i appetitvækkende spæd lysegrøn, sprød græsgrøn, solsikkegul og varm grøn. Ursula rummer alt hvad der behøves til det moderne og tjekkede køkken, og indgår nemt som en del af det øvrige service i køkkenet.

 photo Ursula_10_zps766481f9.png

 photo Ursula_9_zps3a76cb7a.png

Du kan se hele stellet på vores hjemmeside her

Kommentarer