06.06.2014

 photo header_uge_23_zpsdea381d9.png

 photo 10388028_1428127534117082_1882991708_n_zpsf804fd15.jpg

Nu' det sommer

Endelig blev det officielt sommer, og det betyder, at vi skal ud at nyde det gode vejr og de lyse aftener og nætter.

Er der noget bedre end at sidde på terrassen og hygge med familie og gode venner? Med de super lækre og flotte vattæpper Sprinkle er netop dén form for hygge blevet forlænget.

Du kan nemt ha' det med dig på farten, og hen på aftenen kan det helt sikkert holde dig varm!

 photo le_header_zpse11aa792.png

Marmor og granit fra Louise Roe

Den har været længe undervejs, og derfor er vi ekstra begejstrede for at kunne fortælle, at vi nu har både marmor og granit på lager. Hvad enten du er til den fine, hvide marmor eller den mere rå, grønne granit, så er mulighederne mange.

 photo marmor_granit_zpse4080204.png

Den grønne granit fås i flere størrelser og kan bl.a. bruges til et stilleben, som bakke eller til at servere et lækkert stykke smørebrød. Anvendelsesmulighederne er mange og grundet kontrasten i granitten og den hvide marmor, passer det perfekt sammen.

De fine lågkrukker i hvid marmor er super elegante og kan gemme på mange forskellige ting. Brug dem til smykker, nips eller snacks og vær ikke bange for at mixe med granitten eller noget helt tredje - de passer til stort set alt!

Sengetøj der gør dig blød

Vi har nu fået det populære og lækre sengetøj Tiles fra Louise Roe i flere smukke farver, og stadig i mange forskellige størrelser. Vi giver vores varmeste anbefalinger til dette sæt af tøj til dine dyner!

 photo senegtoj_zpsa28ca5dd.png

 

 

 photo sprinkle_header_zps07d876e3.png

Sprinkle - ny serie fra Normann Copenhagen

Det fine sengetøj er landet på lageret og som altid er kvalitet og design i top! Sengetøjet fås i 4 forskellige farvekombinationer og giver et roligt helhedsindtryk i soveværelset. Vattæppet fra samme serie tjener mange formål. Brug det som tæppe over dynen, rundt om fødderne om aftenen eller på en solskinsdag på græsset. Vattæppet fås i 6 forskellige styles og med praktisk sele, så det er nemt at pakke sammen og have med på farten.

 photo sprinkle_zpsd164f39e.png

 photo pockets_header_zps46ca592c.png

Få styr på det hele

Med den smarte Pocket Organizer kan du nemt og simpelt få plads til en masse nips og nøgler, uden det fylder eller bliver væk. Du kan bruge den lille "lomme " til krydderurter eller grydeskeer. Du kan også bruge den til linealer og tegneredskaber på kontoret eller måske til tuber og tandbørster på badeværelset? Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen - det kan vi godt lide.

 photo pockets_zps7614bcbf.png

 

 

 photo skind_header_zps1f0ea2fe.png

Nyt fra Natures Collection

Vi har fået nye og lækre skind fra Natures Collection og vi er ret så begejstrede for især det smukke gedeskind, som ses herover. Det skiller sig meget ud fra det almindelige skind vi kender - vi har endda snakket om at det giver associationer til påfuglen pga. det smukke mønster.

De nye skind er alle fra enten Mongoliet, Tibet eller Østrig og i lækker og god kvalitet.

 photo skind_zps27ef75c4.png

Kommentarer