25.07.2014

 Advarsel! Læs ikke videre hvis du er småsulten! photo overstebanner_zpsfdd63edb.png

I vores familie har måltiderne altid være familiens samlingspunkt. Og hver gang vi skal samles, er det som oftest omkring maden. Brunch en søndag, stor frokost en lørdag, Spaghetti-Bolognese en tirsdag aften eller den helt store grill-aften en fredag.

Til måltiderne hører sig også det at dække et smukt bord. Det går ligesom hånd i hånd, at man gerne vil servere den lækre mad på en indbydende måde.  Vi har derfor samlet en masse inspiration til at servere maden så smukt som muligt.

Velbekomme :-)

 photo ursula_stor_zps70ac91fc.png

Ursula fra Kähler

Ursula stellet fra Kähler har taget danskerne med storm. Unge som gamle. Den ældre generation genkender stellet fra tiden, hvor Royal Copenhagen producerede det. Den yngre generation falder for de skønne farver og de anderledes former. Og så kan vi vidst alle blive enige om, at prisen gør, at rigtig mange kan tage det til sig som et hverdagsstel. Selv mikser og matcher vi det med vores eksisterende stel. Og specielt kanderne har vundet vores hjerter.

 photo unnamed_zps27a9de0c.png

 photo samlet_ursula_zpse1bdb68f.png

 photo newnormstor_zps391e9694.png

New Norm Dinnerware

Det smukke stel New Norm Dinnerware blev oprindeligt udviklet specielt til den prisbelønnede Restaurant Høst i København. Heldigvis valgte Menu at sætte det i en større produktion, så det nu også er tilgængeligt for dig og mig. Stellet er indbegrebet af nordisk elegance og har et hav af anvendelsesmuligheder. Vidste du eksempelvis at mange af tallerknerne også kan bruges til låg på skålene? Hop ind på shoppen og forelsk dig i de smukke farver og rene linjer.

 photo stel_zps1e6680e4.png

 photo samlet_newnorm_zpsf14e5094.png

 photo marmor_stor_zps2d96458c.png

Marmor og granit

Marmor er for alvor rykket ind i interiørbranchen og vores køkkener, og den grønne granit vinder også mere og mere indpas. Louise Roe har skabt en serie smukke og anvendelige produkter. Og med priser fra 199 kr. er det let at få trenden indenfor døren.

 photo Marmor_A8812_zpsef27a841.png

 photo marmor_samlet_zps99efdb0d.png

Marmor til morgenmad 

En marmor plade er perfekt til morgenmadsserveringen og den lille lågkrukke er super fin med marmelade i. Priser fra 199 kr.

Granit til de kolde drikkevarer 

De grønne granit plader er super fine, men også maskuline. Brug dem eksempelvis til at servere en kold øl på i sommervarmen. Priser fra 199 kr.

 photo sol_zps7509029b.png

Kommentarer