14.07.2014

 photo overst_zpsbed0f3fa.png

De lange og lune sommeraftener er fantastisk hyggelige. Vi nyder dem i fulde drag, når det er fyraften.

Vi har i dette blogindlæg samlet nogle af de ting, der gør sommeraftenerne meget bedre - og det er hvad enten du tilbringer dem på altanen, stranden, parken eller terrassen.

Du finder også vores bedste udsalgs-favoritter med en skøn nyhed fra Normann Copenhagen.

 photo fire_basket_zps305a36ff.png

 photo light_house_zps90a4d1a9.png

Musthaves til sommerdagene 

Står ferien for døren eller må du nyde varmen efter arbejdstid og i weekenden? Uanset hvad, så er her nogle skønne musthaves i heden.

- Solcremerne fra Rudolph Sun - naturligvis
- Lækre mundblæste glas til lemonader, kolde øl og drinks
- Fed sivtaske til strandturen
- Lækre oversize badehåndklæder fra Tine K Home eller The Organic Company
- Lækre vattæpper fra Normann Copenhagen
- Fire Basket fra Menu - findes der noget hyggeligere end bål og levende ild?
- Søde skåle til snacks og sommerens bær

 photo strandkit_zpscd5adbf7.png

Pizzaskærer og oplukker i én 

I aften gider jeg ikke lave mad. Min lille familie og jeg pakker en taske med vattæppe, kolde øl og en bold, og så henter vi en pizza fra den lokale biks. Perfekt i tasken er derfor Normann Copenhagens nye pizzaskærer med indbygget oplukker. Simpelthen genial til kun 100 kr.

Kh. Camilla

 photo pizzaskaeligrer_zps6c9e8821.png

Lækker opskrift på sund, hjemmelavet 'pizza' 

Rootza er en melfri pizzavariant. Den knaser ikke så meget som italieneren med hvede, men den smager virkeligt godt, og den kan tilberedes med lige de ingredienser, du holder af eller har klar i køleskabet.

Hop ind på vores skønne svigerinde/tante Katrine Tuborghs dejlige blog og få hele opskriften her.

 photo roozta_zps06db96c7.png

Nyt fra The Organic Company

Nu er der nyt til alle fans af The Organic Company. De fantastiske viskestykker, der har vundet 'bedst i test' kommer nu i en smuk kongeblå farve, sammen med den anvendelige grå og sandfarvede. Derudover er der skønne plaider/tæpper, som vi faktisk også vil vove at påstå, kan fungere som en dug på sommerbordet. Sidst men ikke mindst så er den nye lærredspose et musthave på ferien til det beskidte vasketøj.

 photo toc_nyt_zps881aa1a3.png

 photo jacquard_zps225830a0.png

Lækker lærredspose og smukke jacquard-vævede tæpper

Perfekt til ferie- eller weekendturen, til det snavsede vasketøj, børnenes legetøj eller noget helt tredje. Vi vil også bruge den til strandturen i weekenden.

Endnu et kvalitetsprodukt fra The Organic Company. De smukke jacquard vævede tæpper har talrige formål - brug dem som klassisk plaid i sofaen, som hyggeligt tæppe på terrassen eller stranden eller som dug på sommerbordet.

 photo camilla_zps9eb58089.png

Camillas tilbuds-favoritter

Jeg elsker tilbud og det at gøre et godt kup. Jeg vil især fremhæve den fede taske fra Louise Roe som jeg bruger til alt lige fra weekendtaske, arbejdstaske og pusletaske. Derudover så lever jeg i min buksedragt, når jeg har fri fra Cahetu - kan varmt anbefales. Mangler du en ny bademåtte, så er den fine hvide fra Tine K Home super - ren hotelstemning til få penge.

KH Camilla

 photo helle_zps1549358b.png

 

Helles tilbuds-favoritter

Jeg er lidt af en shopaholic, når det kommer til udsalg. Har altid fokus på, hvor meget jeg sparer, og ikke hvor meget, jeg betaler :-) Derfor vil jeg i særdeleshed fremhæve den hulstrikkede pude fra Louise Roe, hvor du sparer 500 kr. og sengetæppet fra Tine K Home, hvor du sparer 1000 kr.

KH Helle

Har du set vores helt nye shop-layout? Hvis ikke, så skynd dig at hoppe ind og se alle de forandringer, der er sket. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har feedback.

Hop ind på shoppen her!

Kommentarer