11.07.2014

Sidst i juni måned var bloggen Homesick Blog på besøg hos Camilla.  Da vi ikke synes i skal snydes for hverken interviewet eller billederne, bringer vi det nu også her og ønsker Jer en dejlig weekend! Må den være fyldt med sol og sommer og alt hvad du holder af ;)

 photo 11111_zps1aeea0d1.jpg

Fortæl lidt om dig selv
Jeg hedder Camilla Tuborgh, er 28 år og bor i Espergærde med min mand Søren og min søn Alfred på 2 år. Jeg er uddannet kandidat i journalistik og driver til dagligt den danske interiør-webshop Cahetu sammen med min mor, Helle Tuborgh.

Hvordan vil du beskrive din boligstil?
Min stil er et dejligt mix af arvestykker og klassiske designermøbler. Vi er meget til det sort/hvide men lader accessories bryde en gang i mellem med farver. Alfreds værelse har dog ingen begrænsninger, så der er der fuld skrue på farverne.

Hvor finder du inspiration?
Da jeg til dagligt arbejder med boligindretning og interiør bliver jeg konstant bombarderet med nye indtryk, trends og tendenser. Jeg læser stort set alle de boligmagasiner, jeg kan komme i nærheden af – danske såvel som udenlandske. Derudover finder jeg inspiration på de mange messer, vi besøger hvert år, og så er instagram blevet et virkelig dejligt og nemt tilgængeligt medie, som jeg også benytter mig meget af.

 photo 22_zps68b22194.jpg

Hvilken ting er du særligt glad for i jeres hjem?
Da vi købte huset for tre år siden var det en cigarkasse med mørkt træ overalt. Vi har løbende sat i stand, og det jeg er allermest glad for er, at vi for nyligt malede alle vores lofter hvide. Det var et kæmpe arbejde, men resultatet er fantastisk. Vores hus har aldrig været lysere.

Hvad er dit seneste køb til hjemmet?
Jeg har senest fyldt soveværelse og stue op med skønne Louise Roe puder. Det er nok lidt en arbejdsskade, at jeg føler et behov for fornyelse sådan cirka et par gange om året.

Hvem er din yndlingsdesigner?
Jeg har meget svært ved at nævne kun en enkelt designer. Faktisk holder jeg rigtig meget af alle de mange brands, vi har valgt at sælge hos Cahetu. Men lige nu er jeg ret forelsket i Nina Meldgaards håndlavede keramik. Og det kan ikke vare længe, inden jeg skal have placeret vaser, urtepotteskjulere og fyrfadsstager rundt omkring i vores hjem.

 photo 11111111_zps529702ec.jpg

Hvad er dit drømmekøb til jeres bolig?
Jeg drømmer virkelig meget om et vitrineskab til al mit porcelæn. Og jeg har kastet min kærlighed på de fine skabe fra Lindebjerg Design.

Hvad er dit bud på tre musthaves for denne sæson?

Nina Meldgaard – Circus Urtepotteskjuler:
Jeg vil plante krydderurter i de smukke urtepotteskjulere fra danske Nina Meldgaard.

Louise Roe – Signature Pude:
Louise Roes smukke serie af Signature puder er mit absolutte musthave denne sæson. Så fine og i et væld af skønne farver. Jeg har set mig særligt varm på nummer 22 i en smuk koral og grå farve.

Normann Copenhagen – Sprinkle Quilt:
Det smukke vattæppe Sprinkle fra Normann Copenhagen kommer i 6 fantastiske farver og jeg bruger mit hver dag i haven, når vi tager på stranden, i hængekøjen og om benene på en kølig sommeraften.

Som sagt er dette interview lånt af Homesick blog og billeder er taget af Camilla Stephan.

Kommentarer