27.07.2014

Kähler holder fest og DU har muligheden for at komme med! Præmien har en værdi af hele 3500 kr. Hvad venter du på?
 photo bannerkahler_zps448a708b.png

 Kähler inviterer...

I anledning af Kählers 175-års jubilæum har du nu muligheden for at deltage i konkurrencen om 2 billetter til den store fest i Tivoli.

Konkurrencen gælder fra nu og ind til søndag d. 7. september, så der er rig mulighed for at deltage og øge dine chancer for at vinde billetterne!

 photo vase_zpsec17f933.png

Smut ned i indlægget og se mere om præmien, og hvordan du deltager i konkurrencen - vi krydser fingre for dig.

Vi bruger selv Kählers produkter i hverdagen, og længere nede kan du få en lille idé om, hvad vores favoritter er, og hvordan vi bruger dem.

 photo vindbilletter_zps5bd1ce7c.png

Det kan du vinde!

Vind en plads til dig og en ledsager ved Kählers 175-års jubilæumsfest d. 16. oktober 2014 på Københavns hyggeligste designrestaurant, Kähler i Tivoli. Den lækre præmie består af en tre-retters gourmetmiddag, vinmenu og kaffe, goodie bag og entre til Tivoli, i forbindelse med jubilæumsfesten, for to personer.

Præmien har en værdi af 3.500 kr.

 photo indeholder_zps369a6f8e.png

Sådan deltager du

Hver gang du køber et Kähler produkt hos os, modtager du sammen med produktet en unik lodseddel med en kode. For at deltage skal du indtaste koden på www.kahler175aar.dk og registrere dit svar på konkurrencespørgsmålet. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om at vinde en af de 100 store præmier for 2 personer til en værdi af 3.500 kr.

Der er 1 unik lodseddel pr. købt Kähler produkt, så dine chancer øges, jo flere produkter du køber.

 photo camilla_kahler_zpsad5ac4ad.png

Camillas Kähler-favoritter

Jeg er vild med Bellino krukkerne, som kommer i et hav af farver. Jeg bruger dem primært på badeværelset til vat, smykker og andet nips. Omaggio vasen er blevet en del af Familien Danmark og også hos mig. Jeg er specielt glad for den store gulvvase med de sorte striber - den passer til alt. Ursula stellet er gået lige i mit hjerte og især koppen og den lille mælkekande, glæder jeg mig til at sætte på bordet i weekenden - det fuldender ligesom morgenbordet.

 photo helle_kahler_zps0111c56e.png

Helles Kähler-favoritter

Kählers Urbania huse er ægte hygge-spredere! Om sommeren bruger jeg dem ude på altanen både med og uden lys. Baristo sættet er for fedt. Sådan laver man nemt og enkelt sin egen kaffe, og det smager som en drøm! Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker en god kop kaffe - det får jeg her. Lige siden jeg fik at vide, at Ursula blev relanceret, har jeg ønsket mig kanderne, de er skønne og perfekte til alt. Jeg bruger dem både til vin, vand, grydeskeer og blomster.

Kommentarer