15.09.2014

 photo kaktus_banner_zps90c41ff3.png

Findes der noget bedre end en forlænget weekend i Paris? I forrige weekend var vi på den store Maison et Objet messe for at finde lækre ting til Cahetu. Og vi havde heldet med os. Glæd dig til en masse skønne varer. Det gør vi.

Derudover så lander der hele tiden nye sager i shoppen. Du kan få et lille kig på sagerne nedenfor.

Cahetu har vokseværk. Vi har netop launchet Cahetu.no, så kender du nogen i Norge må du endelig give det glade budskab videre.

 photo collage_zps4bdd2c79.png

 photo Strups_Cactus_all_zps857df30d.png

Strups - nyt brand hos Cahetu!

På messen i København faldt vi over de fine kaktus-plakater fra Strups. De er til super gode priser og med deres sort/hvide grafiske look, vil de passe ind i de fleste hjem.

Derudover har Strups lavet en genial kalender, der kan bruges hele året, uanset hvornår på året man starter på den. Der medfølger små stempler som man kan stemple måned og datoer ind med. Kalenderen er lavet som en stor blok og kan bruges liggende evt som skriveunderlag eller hængende på væggen.

 photo strups_zps9fc05b98.png

Nyheder fra Ferm Living

Så er de skønneste nyheder fra Ferm Living også begyndt at ramme lageret. Eksempelvis de meget populære baskets i det sort/hvide Grid mønster samt det virkelig smukke sengetæppe Static - en lækker let og tynd kvalitet. Og så er der ingen undskyldning for ikke at dække et sandt festbord med de nye flotte servietter Splash i sort, grå, guld og blå.

 photo ferm_samlet_zpsb710dda5.png

Sød nyhed fra Linedyr

Du kender måske de fine navneranker fra Linedyr? Vi kan nu præsentere endnu et fantastisk, personligt produkt fra Linedyr. Et flag til bordet, som du kan bruge til alle festlige lejligheder. Vi er helt vilde med stilen, de smukke farver og flagstangen i træ. Og vi har selv haft det på bordet her til morgen til Camillas fødselsdag.

 photo bordflag_zpsa5854b3f.png

Nøgleringe fra by Wirth

By WirthNøgleringene herunder er fra mærket . Nu kommer den lækre nøglering, som hjælper dig med at holde styr på nøglerne, hvad enten du render rundt med nøgler til en hel skole eller blot en cykel. Nøgleringen fås i grå og sort.

 photo noslashgleringe_zpsca1e23b6.png

De smarte Kreafunk er landet på lageret

Den fede 'højtaler', som nemt og enkelt kan afspille musik fra din smartphone eller tablet har ramt lageret igen - første portion blev udsolgt på få dage. Kreafunken er populær, og hvis du ikke allerede har undersøgt den nærmere, så synes vi du skal gøre det nu! Kreafunken fås i 2 prisklasser, begge med super lyd og eminent rækkevidde.

 photo agroove_mix_zpsed91097a.png

 photo insta_paris_zpsc0b23127.png

Kommentarer