03.10.2014

 photo miffy_banner_overst_zps78853161.png

Her hos Cahetu sidder vi ikke stille for tiden. Vi gør for alvor klar til den kommende gavesæson og glæder os over alle de skønne nyheder, der løbende lander på lageret.

I dette blogindlæg får du et godt overblik over de senest ankomne varer. Alt lige fra glamorøse haveslanger, et smukt stel, fine smykker til lækre børnesager.

Vi håber, du kan hente lidt inspiration til din efterårsbolig.

Husk at du allerede nu kan forudbestille en lang række af vores mest populære varer. Eksempelvis kan vi allerede nu se, at Ferm Livings juletræsfod er vores nye bestseller. Se den her.

 photo broste_stor_zps6b15c751.png

Broste Copenhagen

Der har været stor efterspørgsel på det lækre stel Nordic fra Broste, og vi forstår altså godt hvorfor. Det smukke, håndlavede stel er helt sit eget, meget personligt og ikke en kop eller tallerken er ens. Vi har fået det på lager, og vi er vilde med, hvordan de smukke, blå-grønlige farver balancerer perfekt med det rustikke stel. Med priser der starter ved 79 kr. er Nordic et stel, hvor alle kan være med.

 photo 1_zpsf714d40a.png

 photo Black-swan_gold-digger2_zps4e6c3f5b.png

Garden Glory

Haveslanger er ikke nødvendigvis det mest glamorøse i haven, men det kan det blive nu. Garden Glory har nemlig sørget for at designe de fedeste haveslanger og tilbehør, så du i stedet for at være flov over det og gemme det væk, kan lade det være en fed og eksklusiv detalje på huset og i haven.

Der er ikke nogen samlet pakke hos Garden Glory, så derfor vælger du selv slange, mundstykke og ophæng eller måske bare 1 af delene. Det er helt op til dig - og det er fedt!

 photo 2_zpsc69c6bda.png

 photo globo_stor_zps0b37698d.png

Nyheder fra Kähler

Kähler overrasker os løbende med nye, skønne deisgns. Der kommer mange ting fra Kähler i løbet af efteråret, men allerede nu har vi de smukke Globo stager på lageret. De har en anderledes form end vi normalt ser til lysestager og det skaber blikfang og interesse. Den populære Botanica serie er blevet udvidet med et fad, hvor farverne blågrøn og grågrøn passer perfekt i Cahetu's univers. De kan både bruges til blomster, frugt, dekorationer eller helt enkle, uden noget - de er nemlig smukke i sig selv.

 photo 3_zpsaf4a525f.png

 photo bambi_stor_zpsc84ef7c2.png

The Bambi Chair

Denne uimodståelige lille stol/skammel minder os om den mest nuttede bambi. Skamlen er designet af japanske Takeshi Sawada i 2011 og er lavet af europæisk eg og amerikansk valnød i den bedste kvalitet. Sædet med imiteret skind er lavet af nylon, hvilket gør den meget nem at rengøre og vedligeholde.

Stolen er perfekt til børneværelset men også et sandt designobjekt at have stående i resten af hjemmet.

 photo 4_zpsa5e9dba2.png

 photo pc_stor_zps3647beec.png

Nyt fra Pernille Corydon

Pernille Corydon har i denne sæson imponeret os med sine smykker. Hendes inspiration finder hun i de fotos hun tager, ofte billeder af arkitektoniske linjer, naturskønne snapshots eller simpelthen bare de aktuelle modetrends, der går forbi – hvorend i verden hun er. Vi bliver forelskede i smykkerne igen og igen og elsker opfindsomheden i hendes designs.

 photo Untitled-1_zps7fa2e38c.png

 photo miffy_dream_zps6ee1dca5.png

Miffy og venner

Miffy lampen fra Mr Maria er et kæmpe hit i Holland, hvor figuren er en meget kendt børnebogsfigur. Lampen er nu også ved at indtage vores børneværelser - og det forstår vi godt. Lamperne fås som Isbjørn, Miffy og Miffy dreams hvor sidstenævnte skal hænge i loftet. Lamperne har indbygget lysdæmper, hvilket er genialt, når dit barn skal sove.

 photo 6_zps6d9ac587.png

 photo koto_zps4d20310a.png

Nye duftlys fra Skandinavisk

Vi har fået nye dufte fra Skandinavisk i 2 forskellige størrelser. Her finder du dufte, der skaber Ro og Hygge, leder tankerne hen på den friske Fjord eller duften af den kolde vind, der blæser henover de ubeboede, skandinaviske Ö'er.

Kommentarer