Arkiv: Maj 2015

 • 26.05.2015

  nv_blog1

  Grillsæsonen er lige om hjørnet, og her hos Cahetu ser vi så meget frem til de lune aftener på terrassen i selskab med familie og gode venner. Det er altså en af de aller største glæder ved sommeren, og det kan vi umuligt være de eneste, som synes. Sol og varme indbyder til ekstra forkælelse, og vi elsker at kredse lidt ekstra om madlavningen til vores sommergæster. Derfor er vi også alle store tilhængere af  de mange grillvenlige delikatesserne fra Nicolas Vahé.

  Nicolas Vahé er manden bag en lang række delikate specialiteter under mærket af samme navn, Nicolas Vahé. Han er født og opvokset i Frankrig og har fået kærligheden for madlavning ind med rødderne. Nicolas Vahé er nemlig opvokset i en familie, hvor der altid er blevet kræset for madlavning, flere af familiens medlemmer er kokke, ligesom Nicolas Vahé selv er det i dag. Nicolas Vahé er uddannet både kok og konditor. Uddannelsen som kok, har han fra en af de fineste restauranter i Frankrig, den tre stjernede Michelin- restaurant ”Pic Valence”, mens uddannelsen til chocolatier foregik under Daniel Giraud Valence, som er verdenskendt for sin chokoladekunst. Herefter flyttede han til Danmark, hvor han har arbejdet som konditor på Falsted kro og som chefkonditor på Fakkelkro ved Kruså. Al denne viden om delikatesser er nu endt ud i det franskmandens eget mærke; Nicolas Vahé, og har du ikke allerede gjort bekendskam med de lækre produkter, har du virkelig noget til gode.

  grill_bambus

  Tapas er altid et hit til sommerens middage og fester, og de små hapsere er geniale til en lang aften med vin på terrassen. Nicolas Vahé er selvfølgelig også mester på tapasområdet, og vi elsker de mange små lækkerier som, bl.a. grissini brødstænger, krydrede sprøde chips og grønne oliven med et strejf af citron. Tapas er ikke kun lækkert derhjemme, det er også en ret genial spise, når turen går til stranden eller i skoven. Derfor er vi også faldet pladask for Nicolas Vahés fine engangsservice i træ, som gør oplevelsen ekstra delikat. Slut med service i plastik og pap!

   

  Flødeis med marmelade

  Til sommer hører ikke kun grill og tapas, men også is - helst i lange baner. Med  ispindesættet fra Nicolas Vahé kan du nemt lave dine egne, lækre ispinde. Du kan lave op til seks is ad gangen og så indeholder pakken klassiske træpinde til de første mange is. Slipper pindene op, sælger vi selvfølgelig også ispindene seperat.
  Et ispindesæt kræver en lækker opskrift, og vi er personligt ret glade for Nicolas Vahés personlige opskrift på flødeis med marmelade, så den skal du selvfølgelig ikke snydes for. Mmmmm..

  Fremgangsmåde:
  Bland sukker, vaniljesukker, vaniljestang og vand i en tykbundet gryde. Kog op og lad herefter simre i 2-3 minutter under omrøring indtil sukkeret er helt opløst. Tag gryden af varmen. Rør fløden til skum. Miks æggeblommer i en køkkenmaskine og tilsæt gradvist sukkermassen fra før. Fortsæt med at mikse i 10 minutter eller indtil massen vokset til tredobbelt størrelse. Fjern skålen fra køkkenmaskinen og vend flødeskum og marmelade i æggemassen. Hæld ismassen på en form og stil den i fryseren i mindst 24 timer.
  Massen rækker til 4 personer, og fremgangsmåden tager omkring 30 min.

  Tip: Tilsæt nødder, bær eller frugt og lav din personlige variant.  

  Ingredienser:
  50 g sukker
  1 dl vand
  1/2 l piskefløde
  1/2 vaniljestang
  1 tsk. vaniljesukker
  3 pasteuriserede æggeblommer
  2-3 spsk. Nicolas Vahé / hindbær & ingefær

  is_nv_blog

 • 21.05.2015

  insta_blog-2

  1. Først på ugen drømte vi om sommer og de her lækre is!
  Isene er lavet af vores søde svigerinde Katrine Tuborgh med det fine ispindesæt fra Nicolas Vahe.

  2. Kristi Himmelfartsferien stod på den helt stor renovering af vores lokaler,
  og vi har fået det flotteste mødelokale med smukke Afterroom stole og Grethe Meyer lamper fra Menu.
  3. Vi har ventet så længe, og endelig er han her!
  Camilla fødte onsdag morgen lille Herman - han er helt perfekt og dejlig!
  4. Helle er klar til at gå i krig med maling og pensel!
  5. Vi elsker det ikoniske Ursula stel fra Kähler. Se bare hvor fin kanden med lidt sommerblomster i.
  6. Inden længe får vi dette fantastiske stykke design fra Woud Design på shoppen
  - et praktik tøjstativ med plads til opbevaring på den indbyggede hylde.
  7. Farver skal der til! Derfor malede vi en væg på Camillas kontor og mødelokale i en dyb blå farve.
  8. Inden Camillas søn Alfred blev storebror, hjalp han til med renoveringen af vores nye pakkehjørne.
  9. Playtype laver de fedeste grafiske plakater, og den klare blå farve passer perfekt ind i vores nye omgivelser. 

   

  Vi har igen samlet lidt øjeblikke fra hverdagen her hos Cahetu. Den seneste tid har været meget begivenhedsrig - vi har nemlig renoveret vores lokaler, så vi nu kan arbejde i nye flotte omgivelser, men størst af alt er det selvfølgelig, at der er kommet en Cahetu baby til verden, lille Herman, som er helt igennem perfekt!

 • 18.05.2015

  gracefulrock-vinder


  Så har vi fundet en vinder i konkurrencen om den trendy haveslange samt mundstykke fra Garden Glory!

  Først og fremmest mange tak til alle Jer der har deltaget! Det er dejligt at se, at I er så mange der har lyst til at lege med. Vinderen i denne konkurrence blev Rikke F. - Stort tillykke til dig! Vi kontakter dig på mail med det samme!

 • 09.05.2015

  gg_konkurrence_blog

  Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og haven kalder på masser af hygge under åben himmel. Derfor vil vi hos Cahetu gerne forkæle vores læsere og gøre arbejdet i haven lidt sjovere.

  En heldig læser har derfor muligheden for at vinde en af de fede haveslanger fra Garden Glory. En haveslange, som du ikke behøver være flot over, og som kan sætte prikken over i'et i en blomstrende og smuk sommerhave.

  Haveslangen er i den grå farve Graceful Rock, og kommer med et machende mundstykke, så du selv kan justere trykket på vandstrålen.

  For at deltage i konkurrencen skal du svare rigtig på følgende spørgsmål og skrive svaret i en kommentar herunder.

  Konkurrencen slutter d. 18. maj 2015 kl. 8, hvorefter vi finder en vinder.

  Fra hvilket land udspringer Garden Glory? 

  Se hele det lækre udvalg af produkter fra Garden Glory og læs om brandet her. 

 • 09.05.2015

  blaatoner_overst

  1/2/3/4/5

  Blå - Trendfarve nr. 1

  Du kommer ikke uden om den blå farve i din indretning det næste stykke tid. Trendfarven anno 2015 siger nemlig blå!
  Blå i alle afskygninger holder; havblå, kobolt blå samt mere støvede blå nuancer. Den blå farve giver et levende og elegant udtryk i indretningen, så det er bare med at komme i gang med at indrette med roens farve nummer et.

  Selv har vi allerede hentet lidt af de blå toner ind i både stue og køkken, men vi er slet ikke færdige. Vores terrasse bliver for eksempel nødt til at få besøg af vandkanden fra Xala, som ligner den ikoniske Madam Blå kaffekande.

  blåsamlet

  1/2/3/4/5/6/7/8

  Blå nuancer til hele hjemmet

  Indret din stue med sarte blå nuancer, ved at mikse Christina Lundsteens runde puder med de klassiske Dot puder fra Hay i lyseblå. Skal stilen være eventyrlig og lede tankerne til varme nætter i syden er det pendlerne fra Paris au mois d’août, du skal have fat i - de er så smukke!

  Skal børneværelset ha' besøg af årets trendfarve, finder du mange blå nuancer hos det fantastiske børnemærke Cam Cam. Cam Cams produkter er alle lavet af hundrede procent GOTS-certificeret økologisk bomuld, så kvaliteten er i top!

  blaafarver

  1/2/3/4/5/6

  Bestsellere i blå toner

  Flere af vores bestsellere er dette forår kommet på lager i nye blå farver. Et par eksempler er de fede wire baskets fra Ferm Living, de smukke Ora ure fra Kähler samt det populære sengetøj fra Aiayu. Jo jo, der er noget om snakken - blå er det nye sort!

   

  eilsersen_farver

  Blålig inspiration

  Er du lige så vild med den trendy blå farve som os, tør du måske gå hele vejen og male din stue i en blålig nuance. Alternativt kan du male en enkelt væg eller tapetsere endevæggen. Et rum i balance er et rum, hvor nips, møbler og vægfarve matcher og fremhæver hinanden på smukkeste vis. Lad dig inspirere af Eilersen og Flügger, som i samarbejde har stylet det smukke billede ovenfor og skabt den smukke farve Eilersen Genevé.

   

  tapet

  Botanisk tapet

  Har du fulgt lidt med i diverse boligmagasiner den senere tid, kan det næsten ikke være gået din næse forbi, at botaniske elementer er det hotteste til boligen netop nu! Personligt har vi kastet vores kærlighed på det smukke blå Willow tapet, som fås hos Flügger. Et tapet med håndtegnede detaljer, som emmer af underspillet elegance.

   

  mobilepay

  Betal med MobilePay

  Nu kan du betale med app'en mobilepay, når du handler hos Cahetu. Det betyder, at du nemt kan bestille dine varer, når du er på farten, eller når du eksempelvis har sat dig rigtig godt til rette i sofaen og ikke orker at rejse dig efter dankortet. Smart ik´?

  Vores webshop er naturligvis også at finde i en lækker mobil-version, der gør køb på mobilen til en sand fornøjelse.  Skal du betale med mobilepay, bestiller du helt, som du plejer. Når du kommer til betalingsvinduet, vælger du blot linjen med Mobilepay logoet fremfor betalingskort, og så går resten som en leg.

 • 08.05.2015

  instagram (1)

   

  1. Vi drømmer om godt vejr og de nye møbler til terrassen fra Trimm Copenhagen, som snart lander i shoppen.
  2. Camillas godnatlæsning, så meget lækker inspiration.
  3. Dorte fra bloggen By Bak tager altid de fineste billeder!
  4. Vi er helt pjattede med det runde Turning Table fra Menu, som lige er landet i shoppen.
  5. For en uge siden inviterede vi vores søde medarbejdere ud på restauranten Gran Torino, og forkælede dem lidt ekstra med lækkerier fra Rudolph Care.
  6. En nyhed, vi har set frem til længe, er endelig landet - de elegante blå City Lights fra Louise Roe.
  7. Vi elsker, hvordan Monsterscircus har indrammet et botanisk kunstværk i rammen fra Moebe. Er det ikke bare smukt?
  8. Et hav af Omaggio vaser fra Kähler er på vej ud til vores søde kunder.
  9. Helle har nydt en uges ferie i Tyrkiet, selvfølgelig smurt ind i solcreme fra Rudolph Care. 

   

  Lidt Instagram billeder fra den seneste tid, som har stået udpakning af nyheder til shoppen, afsendelse af de længe ventede Omaggio vaser, en lækker personalemiddag og en skøn ferie i Tyrkiet for Helles vedkommende.

  Husk du altid kan følge med i, hvad vi går og laver på @cahetu på Instagram.

 • 06.05.2015

  Skærmbillede 2015-05-05 kl. 12.11.20

  1/2/3/4/5

  På søndag d. 10. maj er det mors dag, og hos Cahetu glæder vi os til at hjælpe vores søde kunder med at gøre lidt ekstra for deres mødre.
  Kunne din mor også godt trænge til lidt ekstra forkælelse og opmærksomhed? Det tænkte vi nok. Derfor har vi her samlet vores bedste idéer til, hvordan du med en gave kan vise, hvor meget du sætter pris på din mor.

  Hos Cahetu pakker vi naturligvis din gave smukt ind. Du skal blot vælge gaveindpakning i kurven. Vi sender også gerne gaven direkte til din mor.

  Camilla_onsker_sig

  1/2/3

  "Tiden hvor jeg skal føde, og være mor for anden gang, nærmer sig med hastige skridt. Derfor bærer mine ønsker til en Mors dags gave også præg af, at den nærmeste fremtid kommer til at gå med barsel og babypasning.
  Når jeg tuller rundt derhjemme, er det sjældent, jeg gider at iføre mig pænt tøj, og det bedste er, når jeg kan få lov at gå rundt i morgenkåbe dagen lang. Derfor ønsker jeg mig en af de stribede morgenkåber fra Aiayu i det lækreste økologiske bomuld.
  Til de tidlige morgentimer med amning, håber jeg, at morgenteen 6:00 fra Black Cat kan gøre underværker, ligesom body olien fra Rudolph Care vil gøre underværker for mit maveskind, både nu og når babyen er kommet til verden."

  min_mor_skal_have

  1/2/3

  "Min mor nærmer sig de 80 år, men sætter stadig en stor ære i at hendes hjem er ekstra indbydende og lækkert, når der kommer gæster på besøg. Derfor har jeg tænkt mig at give min mor de skønne duftpinde fra Serax, så hendes gæster også bliver mødt af en lækker aroma, når de kommer på besøg. Det ved jeg, hun vil sætte pris på.
  Som en lille ekstra gave skal hun have en af de populære egetræsrammer fra Moebe, selvfølgelig med billeder af børne- og oldebørn. En personlig og uvurderlig gave, som jeg ved, hun vil glædes over dagligt.
  Vandkanden i guld fra belgiske Xala vil hun blive helt nostalgisk over og nyde at bruge i sin have."

  kokken

  1/2/3/4/5/6

  Foråret er over os, og går din mor op i havearbejde, eller elsker hun at nyde solens stråler på terrassen, kan du finde din Mors dags gave blandt vores mange friske nyheder til haven. Hjælp din mor med at blive forårsklar og forær hende en lækker quilt eller nogle af de fede futoner fra Tine K Home, eller hjælp hyggen på vej med lanterner fra Broste Copenhagen.

  Vandkanderne fra Xala er, med sit nostalgiske formsprog, en af de skønneste designs til sommeren. Køb en lille buket blomster, sæt blomsterne i kanden og bind en fin sløjfe om den - En hyggelig og personlig gave.

  FollowMe fra Marset er en unik designerlampe, som kan bruges både ude og inde, da lampen er trådløs og blot skal oplades via en USB port. Giv din mor den søde transportable lampe, som et symbol på det lys, du altid finder i hende.

  haven 

  1/2/3/4/5/6

  "Mor er i køkkenet". Lyder denne sætning bekendt, skal din mor selvfølgelig forkæles med nyt køkkengrej eller delikate delikatesser til madlavningen.

  Skærebrætterne fra Raumgestalt er noget af det hottetste, du finder til køkkenet netop nu. Har du været ude at spise for nyligt, genkender du måske skærebrætterne, som bruges til servering på mange finere restauranter. Giv din mor mulighed for at tage tapasanretningen til nye højder med de smukke brætter i lækkert egetræ.

  Er din mors forklæde tilbage fra din skoletid, hvor du syede hende et forklæde i håndarbejde, så trænger det måske til at blive skiftet ud. Forklæderne fra The Organic Company er i bedste kvalitet, og en kok og en ægte husmor værdig.

  De små detaljer gør forskellen, også i køkkenet. Derfor kan du sammensætte en flot gave af nogle af vores lækre delikatesser fra Nicolas Vahé, te fra Black Cat og et par smukke viskestykker. En gave, der indbyder til ægte forkælelse.

  stuen

  1/2/3/4/5/6

  Synes du, din mor fortjener at slappe af på sofaen med en god bog eller ynglingsserien i TV, kan du med din Mors dags gave hjælpe hyggen lidt på vej hjemme i din mors stue.

  Vi har netop fået metalkurvene fra Louise Roe ind ad døren, og vi er vildt begejstrede for kurvene, som er perfekte i stuen til din mors strikketøj, aviser eller plaider. En anden nyhed fra Louise Roe er de smukke City Lights i blå, som grundet strukturen i glasset kaster det smukkeste lys.

  Giv din mor mulighed for en ekstra hyggelig stund i bløde gemakker med en af de luksuriøse puder fra Aiayu eller et af de smukke mønstrede plaider fra Fuss. Bløde pakker, som vi er sikre på vækker begejstring.

  "En klassiker i ny forklædning", sådan taler vi om de nye smukke vaser i glas fra Lyngby Porcelæn. De ikoniske vaser fra Lyngby Porcelæn er utroligt smukke at kombinere i størrelse og materiale. Så har din mor allerede Lyngbyvasen i porcelæn, kan du med den nye glasvase give hende mulighed for at skabe et lille stilleben af klassiske vaser med skønne forårsblomster.

 • 05.05.2015

   

  magasin_spring15norsk-1

   

  magasinsider

   

  Forår er lige med mange nye skønne produkter på shoppen. For at skabe et overblik over alle de nye designs har vi derfor samlet mange af de lækre forårsnyheder i et eksklusivt magasin til dig.

  I magasinet præsenterer vi dig blandt andet for de to nye brands i shoppen; Nicolas Vahé og Black Cat. Mærker, som sikrer en udsøgt oplevelse for dine smagsløg.
  Se desuden Cahetu teamets personlig boligønsker til forårshjemmet, og få styr på sæsonens trendfarver.

  God fornøjelse med Living by Cahetu!