Arkiv: Juni 2015

 • 30.06.2015

  børneværelset_blog

  Mønstret tapet / Junior sengetøj/ Firkantet pude / Robot pude / Garderobestativ / Miffy lampe / Ispind plakat / Miss Rabbit pude / Farvede bøjler / Dot lampe / Kaktus plakat

  Børneværelset kan være et af de sværeste rum at indrette, hvis du ikke er til den meget farvestrålende indretning, som mange børnemøbler indbyder til. Samtidig må børneværelset ikke komme til at fremstå klinisk og upersonligt, så man ikke får fornemmelsen af værelsets lille beboer. Derfor er vi faldet pladask for dette børneværelse, hvor der er hentet skønne, afdæmpede farver ind med tapet i harlekin tern, brugt barnlige puder i sengen og hvor barnets fineste tøj er hængt op på et hjemmelavet garderobestativ. Et skønt univers hvor barnlig leg og æstetik går op i en højere enhed!

  Legetøjet er her opbevaret på en smart indbygget reol, men er opbevaringspladsen trang, foreslår vi de skønne papirposer fra Tellkiddo, som kan rumme overraskende meget legetøj. 

  P.S.: Vi har sat hele ugen af til de mindste, og du kan finde meget mere design til de små på vores Facebookprofil og Instagram.

   

 • 27.06.2015

  rudolph_bloggen

  Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og hvad enten ferien skal spenderes med hygge hjemme i haven eller på en strand under varme himmelstrøg, er det vigtigt at passe på den sarte nordiske hud, som ikke er vant til mange solstråler. Og når du nu er i gang med at beskytte din hud, synes vi, du skal vælge produkter, som ikke blot beskytter dig mod solen stråler, men også tilfører din hud al den luksus, den fortjener.
  Det får du med produkterne fra Rudolph Care! 

  Her hos Cahetu elsker vi Rudolph Care og kan personligt slet ikke leve uden de mange skønne produkter, som er blevet en fast del af både vores morgen- og aftenrutiner.
  Rudolph Care har som det først skønhedsbrand i verden fået tildelt både det nordiske Svanemærke og den europæiske økologiske Ecocert-certificering. Det er din sikkerhed for bæredygtige og eksklusive skønhedsprodukter, som gør dig smukkere uden at skade, hverken din krop eller miljøet. Selvom mærkningerne ikke kræver det, er Rudolph Care også 100% fri for de 26 allergene parfumestoffer, som Miljøministeriet og EU anbefaler, at man undgår.

  Rudolph Cares produkter er desuden alle baseret på det berømte mørkelilla açai bær, som er ekstremt rigt på vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer som omega 6 og 9. Açai bær vokser vildt i regnskoven og har i generationer været kendt som naturens egen energikilde hos de indfødte indianere i Amazonas. Bærets helt unikke karakter finder du i dets høje koncentration af antioxidanter, hvilket giver revitaliserende og anti-ageing egenskaber. Det betyder at du med brug af Rudolph Cares produkter udsætter hudens naturlige aldringsproces. Hvem vil ikke gerne det?

  Sidste år lancerede Rudolph Care en serie af solcremer under navnet Rudolph Sun. En serie som ved Danish Beauty Award 2015 vandt  prisen som "Årets Serie", og som vi er super stolte af at sælge på cahetu.dk.
  Rudolph Sun består af ni produkter og er et koncept baseret på nordiske ingredienser, hvor flere vokser vildt i Danmark, herunder blandt andet æble-ekstrakt, bivoks, rapsolie, hvedekim-olie og kamille. Solserien er certificeret med Svanemærket og indeholder økologiske ingredienser. Desuden lever alle produkter op til EU's anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og indeholder fem effektive solfiltre, som alle er godkendt af den nordiske Svane. Produkterne er selvfølgelig 100% fri for parabener, syntetiske parfumer og  æteriske olier, præcis som de øvrige produkter fra Rudolph Care.
  Solcremen fra Rudolph Care er lidt af et vidundermiddel og hverken fedter eller klistrer, men føles blød og let på huden. Desuden tilfører den næring og fugt, som huden har ekstra brug for efter at have været i kontakt med salt, vand og sand.

  De ni produkter kommer I tre serier; Sun Face Cream, Sun Body Lotion, Sun Body Oil samt en Sun Stick.  Sun Face Cremen fås i faktor 15, 30 og 50 og har en let og transparent konsistens. Cremen er udviklet, så den kan bruges som dagcreme året rundt, alene eller med en serum under. Desuden indeholder cremen havtorn og agurke-ekstrakt, som genopbygger huden og forbygger huden mod ældning.

  Den beskyttende Sun Body Lotion fås i tre solfaktorer; 15, 30 og 50 og har ligesom ansigtcremen en dokumenteret anti-ageing effekt grundet havtorn og agurk-ekstrakt. Og så dufter den himmelsk - en mild og sød duft af sommer!  Foretrækker du olie fremfor creme fås Rudolph Sun beskyttelse også i to olier med solfaktor 15 og 30. Olien er produceret på raps, solsikke og hvedekim, som øger hudens elasticitet og smidighed og samtidig giver den solkyssede hud en smuk glød.

  Har du områder på kroppen, som du ved er ekstra udsat, er Rudolph Cares Sun Stick den perfekte måde at sikre ekstra beskyttelse. Sticken er rig på E-vitamin, rapsolie, bivoks og havtorn, den kommer i en faktor 50 og er særlig god til områder som næse, ører, læber og ar.

  I foråret 2015 udvidede Rudolph Care med solcremeserien Sun Kids. En solcreme særligt udviklet til familiens mindste medlemmer. Solcremen fås i faktor 30 og 50 og beskytter ikke kun dit barn mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, men er også 100% fri for parfume og rig på både nærende olier, lindrende agurke-ekstrakt, beroligende kamille og kølende aloe vera.  Desuden fedter, klistrer og hvidter cremen ikke, som det ellers ofte kan være tilfældet med solcremer med en høj faktor. Solcremen til børn er vandfast, alligevel råder Rudolph Care til altid at smøre dit barn ind med jævne mellemrum, og altid når de har været i vandet, hvis du vil sikret den bedste beskyttelse.

  Efter en lang dag i solen er det også vigtigt at passe på huden. Rudolph Sun har netop lanceret den skønneste After Sun Repair Spray. Sprayen er en let mist som plejer, beroliger og lindrer varm og solbrændt hud. Misten indeholder aloe vera, som køler, heler og genopbygger, argan-ekstrakt, som tilfører næring og fugt samt allantoin, som stammer fra kulsukkerrod og opbygger vævet i huden og øger glatheden.

  Med denne lille anbefaling af årets bedste solcreme vil vi gerne ønske jer alle en rigtig dejlig sommer! :-)

 • 22.06.2015

  fotokunst_cocolapine

   

  Coco Lapine står bag nogle af tidens hotteste kunstværker til dine vægge. Fotokunst hitter som aldrig før, og vi er derfor stolte af at præsentere den belgiske kunstner og blogger Sarah, som står bag brandet Coco Lapine, og hendes smukke sort/hvid fotokunst. Coco Lapines fotokunst indeholder blandt andet et sæt af botaniske motiver af palmeblade og det elegante kunstværk Room with a View. Vi elsker især fotografiet Berlin Swim, som emmer af retrostemning og leder tankerne tilbage til skoletiden med svømmeundervisning.

  De minimalistisk fotografier fra Coco Lapine giver et råt look og er en fed kontrast til en mere nipset billedvæg. Miks gerne fotografierne med grafisk print og private fotos, for en personlig og uperfekt billedvæg.

 • 17.06.2015

  ncm_blogVi har meget at være stolte af i Danmark, og vi har særlig stor grund til at være stolte af vores designtradition. Denne sommer står et nyt dansk brand klar til at indtage den internationale designscene, byd velkommen til Novel Cabinet Makers!

  Novel Cabinet Makers er et nyt københavns interiørbrand. Bag mærket står duoen Anders Busk Faarborg, kendt fra TV-programmet "I Hus til Halsen", som er kreativ designer og Lars Rolf Jacobsen, som er salgsansvarlig. Missionen er klar hos det nye designpar. De vil levere nye danske designklassikere. Designs som er klassiske i sit formsprog, men innovative i deres funktion. Den innovative tankegang kommer blandt andet til udtryk i samleprocessen, hvor de naturlige materialer i træ og metal, ikke kræver brug af værktøjer til at samle møblet.

  Hos Cahetu er vi alle ret forelskede i brandets serie Reflections, som består af geometriske spejle i fire forskellige former. Brug et af spejlene som et kunstnerisk indslag i entréen, tænk i utraditionelle baner og placér spejlene på en hylde eller en skænk, eller køb flere af de geometriske spejle og lav en übercool spejlvæg. Spejlene er små kunstværker i sig selv og vil pynte overalt!

  Reolsystemmet Stock er tænkt som et fleksibelt system af reoler, som giver dig mulighed for hele tiden at bygge på, hvis behovet for opbevaring stiger. Reolerne kommer i tre farver og med rammer i både sort og hvid. Vi er vilde med det minimalistiske look og den nordiske DNA, og ville elske at have en hel endevæg fyldt med de smukke reoler derhjemme - både til opbevaring af bøger og små fine stilleben. Vi har gjort det nemt for dig, så du enten kan samle din helt egen reol af de forskellige dele, eller du kan købe en reol-pakke hvor alle delene er inklusiv. Du bestemmer selv!

   Arch bordene er minimalistisk og klassisk design, og kommer i 2 udgaver. Som navnet antyder går Arch Coffee Table perfekt som sofabord, mens Arch Side Table er ideelt som sidebord eller sengebord.  Du kan også sætte flere borde sammen og derved skabe et større bord til brug ved sofaen og lænestolen. Miks bordene i højder og farver for at skabe dit eget, unikke udtryk.

 • 14.06.2015

  blog_billede

  Endnu engang er vi blevet forelskede! Denne gang er vores kærlighed faldet på de magiske lamper fra Paris au mois d’août, og hvor smukke er de ikke lige?
  Vi elsker, hvordan lamperne leder tankerne tilbage til mindeværdige somre i sydens sol, og skønne varme aftener på caféer i små snoede, hyggelige gader.
  Vi er ikke ene om at synes, at lamperne emmer af sydlandsk sommerstemning, navnet Paris au mois d’août betyder nemlig "Paris i august" - og har du nogensinde oplevet Paris i sommermånederne, vil du forstå, hvorfor brandet bag de smukke lamper har fået netop dét navn.

  Pascale Daniel er navnet på kvinden bag de fantastiske lamper fra Paris au mois d’août. Paris au mois d’août blev grundlagt i 2009, og er resultatet af en rejse til Bangladesh, hvor Pascale Daniel kastede sin kærlighed over den bangladeshiske boligindretning. En kærlighed så stor at hun droppede jobbet som sangskriver for kendte sangerinder, for i stedet at arbejde med interiør. Musikken har hun dog hentet med ind i interiørbrandet, navnet Paris au mois d’août stammer nemlig fra en fransk sang af samme navn af Charles Azanvour. En sang som, ligesom lamperne, afspejler stemningen og det smukke lys i Paris’ gader om sommeren - byen hvor Pascale Daniel i dag er bosat.

  Lamperne er alle håndmalede med de skønneste spanske grafiske mønstre og produceret i næsten transparent bomuld, som får lamperne til at kaste det smukkeste, bløde lys. Lamperne er produceret bæredygtigt i Bangladesh, hvor produktionen blandt andet er etableret for at hjælpe klimaflygtninge. Den slags projekter elsker vi at støtte!

  Lamperne fra Paris au mois d’août kommer både som pendler og bordlamper. Den skønne bordlampe står på det fineste minimalistisk stativ i kobber, som på skønneste vis matcher de lette lamper. Bordlamperne fås i to størrelser og i farverne grå og blå. Pendlerne komme til gengæld i to forskellige faconer. Både i runde kurvede former, samt i et mere kantet formsprog, som du kan se på et af billederne ovenfor, hvor pendlen er brugt som en fin lygte. Tænk bare hvor fine pendlerne vil være som lygter til et sommerbryllup eller en havefest..

 • 12.06.2015

  stælstilen

   

  1. Kristian Vedel fugl, 2. Omaggio vase, 3. Koto duftlys, 4. The Organic Company sengetæppe, 5. Hay saks, 6. Hay bordlampe, 7. No17 plakat, 8. Moebe ramme,  9. Strups plakat, 10. Hay klips, 11. Aiayu sengetøj, 12. Playtype plakat, 13. Le sac papirpose, 14. Islandsk fåreskind

  Hos Cahetu er vi vilde med Pinterest! Det er muligt at finde så meget lækker inspiration, og se lige det her hjemmekontor, som vi faldt over forleden - er det ikke bare gennemført?
  Vi er vilde med den nordiske stil, som tydeligt skinner igennem, og med den mørke grålige farve på bagvæggen er der skabt en smuk kontrast til de mange hvide, rene linjer, som ellers kan komme til at fremstå kliniske.

  Er du lige så inspireret af det gennemførte hjemmekontor som os, har vi sammensat en række produkter fra shoppen, som kan hjælpe dig med at skabe samme stil derhjemme :-)

 • 10.06.2015

  studenterblog

  Klokkerne har ringet ind til undervisning for sidste gang for de kommende studenter, som netop nu sidder med hovedet begravet i bøgerne og drømmer sig væk til den kommende tid, med en flot hvid hue på hovedet. En hue der tillader fest og farver i lange baner.De mange studenterfester er lige om hjørnet, og derfor hjælper vi dig selvfølgelig med at finde den perfekte studentergave - hvad enten huen er rød eller blå!

  For landets studenter byder den kommende tid på fest og glade dage, men når sommeren er forbi står mange af de nyudklækkede studenter overfor at skulle flytte hjemmefra for første gang. Derfor er det oplagt at forære en studentergave, som kan indgå i det lille nye hjem. Vælg en ægte dansk designklassiker, som trædyrerne fra Architectmade eller en ikonisk vase fra Lyngby Porcelæn. Gaver, som studenten vil have stående i en lang, lang årrække. Smykker og opbevaring hertil er altid en flot gave til studinen, og de lækre Gin & Tonic glas fra Louise Roe er ren blær til de unge mænd.

  Er huen rød?
  Studenterne fra det almene gymnasium kommer ud med en hue med et bordeaux bånd på. Måske du skulle lade dig inspirere af den smukke farve og vælge en gave som matcher huen? Sengetøj kan man aldrig få nok af, og det lækre bordeaux farvede sengetøj, Frej fra By Nord, er ikke kun flot, men også produceret i det blødeste bomuld, som selvfølgelig er hundrede procent økologisk.
  Kaleidobakkerne fra Hay har været fremme i flere år og er en smuk klassiker, når det kommer til småopbevaring. Bakken kan bruges til smykker, nøgler, skriveredskaber eller noget helt fjerde. Bakkerne fås i fem forskellige størrelser og kan sættes sammen for et flot grafisk udtryk.
  Mega Dot sengetæppet fra Hay er den perfekte gave til studenten, som snart flytter hjemmefra. Et sengetæppe i god kvalitet holder i mange år, og kan på magisk vis få et soveværelse til at fremstå flot og ryddeligt på ingen tid.

  Er huen blå?
  Studenterne med blå huer er mange, for både de studerende med en HF-, en HHX- og en HTX- eksamen kommer ud med huer i blålige nuancer. Vær kreativ og lad den smukke blå farve indgå i studentergaven. Skal du til fest hos en blå studine, er vi sikre på, at den smukke Helen clutch fra Aiayu vil vække stor glæde. Clutchen kan både bruges som pung, til byturen eller som makeup pung.
  Det nye sengetøj fra By Nord hedder Fulla. Den smukke mørkeblå farve med det lyse mønster er super flot på sengen, og selvom det måske bliver lidt svære at komme ud af sengen om morgenen, er sengetøjet en perfekt gave til studenten.
  Ora uret fra Kähler er en sød lille gave til studenten - og så er den lille reminder om tiden, et sødt budskab at sende til de unge studenter. En lille reminder om at de unge mennesker skal huske at nyde den skønne ungdomstid.

 • 07.06.2015

  woud_blog

   

  I januar 2015 blev der holdt release på en ny møbelkollektion. Og dét var ikke en hvilken som helst kollketion. Kollektionen, der blev præsenteret, var nemlig den første fra det danske brand WOUD. Hos Cahetu var vi ved at falde bagover af begejstring, da de første pressebilleder begyndte at sive ud, og derfor er vi også meget stolte af at have fået selskab af det nye danske brand på shoppen.

  Bag det danske brand står parret Torben og Mia Koed. Et erfaren par, som tilsammen har over 50 års erfaring indenfor design- og interiørbranhen. Derfor har parret også haft høje og helt specifikke krav til deres designteam. Missionen har nemlig været at komme med et frisk nordisk designpust, og det har derfor været vigtigt at brandets designs udfodrede de gængse normer indenfor skandinavsk møbeldesign - både i valg af materialer, produktion og møblernes formsprog. Et WOUD-design skal udstråle kærlighed ved første blik gennem tekstiler, farver, træ og æstetik. Og der er ingen tvivl, hos os, var det netop kærlighed ved første blik, da vi første gang så de smukke designs!

  Hos Cahetu er vi alle enige om, at pendlerne fra WOUD er et lille kunstværk i sig selv. Lampernes udtryk og formsprog er innovativt og minimalistisk og passer perfekt ind i den nordiske, rene boligstil. Det er ofte detaljen, der gør den store  forskel, og det er også tilfældet i WOUDs lampedesigns. I serierne Gap og Dot er der nemlig udformet små detaljer i metallets overflade, som gør at lyset kaster et hyggeligt skær og mønster.

  Opbevaringsmulighederne er også mange i WOUDs nye kollektion, og hvad enten du er på jagt efter en skænk, et højskab eller mindre opbevaring til væggen, finder du det hos WOUD. Er du på jagt efter den perfekte løsning til opbevaring af din garderobe, er det garderobestativet Töjbox, du skal have fat i. Fælles for møblerne er det innovatiove og rene formsprog. Fik vi sagt, at vi elsker WOUD?

  Se hele den lækre kollektion fra WOUD her!

 • 04.06.2015

  latelyoninstagram

   

  1. Alle de smukke vaser fra Kähler der var til forudbestilling, er efter lang ventetid, sendt ud af døren. Vi har dog stadig flere på lager. Dem finder du her. Det smukke billede har vi lånt af den dygtige instagrammer Mittlillehjerte.

  2. På forsiden af denne uges Bolig Magasinet finder du den smukke vase fra Louise Roe, som er en del af den populære serie City Lights. Vasen hedder Hurricane og står øverst på vores egen ønskeseddel.

  3. Selvom sommeren først lige er begyndt, er vi allerede igang med juleindkøbene, og vi er blevet dybt forelskede i denne håndskårne hest fra Oi Soi Oi. Den kommer selvfølgelig på lageret senere på året!

  4. Lungo vandkanderne fra belgiske Xala kan bruges på mange måder. Her som en alternativ vase hos instagrammeren bydirkje.

  5. Er du en af de heldige der er inviteret til sommerbryllup? Så har vi en masse forslag til gaver, der med garanti vil vække glæde. Hvad med den smukke Diamond Sculpture fra Kristina Dam? Den er Limited Edition og et stykke kunst der kan stå fremme i rigtig mange år frem.

  6. Vores lille Herman er blevet forkælet af de søde piger fra Aiayu med det smukkeste tæppe i 100% cash lama <3

  7. Vi glæder os så meget til Konges Sløjd bliver en del af vores sortiment!

  8. Vi er super glade for vores lækre, nye kontoromgivelser. Her holder Mette, Helle og Anne Cathrine til. Bor du i nærheden - som kom endelig forbi og sig hej :)

  9. WOUD er blevet en del af vores sortiment og vi kan ikke sige andet en Wauw til de lækre designs. Her ser du Coupé hylden, som meget gerne må flytte ind hos os.

 • 02.06.2015

  Den 5. juni er det fars dag! Det er ikke sikkert din far selv er opmærksom på det (det er vi i hvert fald ikke helt sikre på at vores er), men så brug dagen på at overraske ham og vis ham, hvor meget du holder af ham.

  "Manden der har alt" er en rammende beskrivelse af mange fædre, og derfor har vi her hos Cahetu sat os for at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til din far. Vi har inddelt vores idéer i tre prisklasser, så du kan finde den helt rigtige gave, ligegyldigt hvad dit budget ligger på.

  Vi håber du bliver inspireret til en gave til Verdens Bedste Far.

   

  maks299

  mkas599

  over599

  Gaven til maks. 299,-

  Nyder din far at forkæle sig selv med en god øl, vil han uden tvivl blive glad for ølskummeren fra Menu. På bare 20 sekunder laver den det lækreste cremede skum, og fadøllen bliver ikke bedre!
  Hælder din far mere til et godt glas whisky eller en tør drink, har vi de smukkeste krystalglas fra Louise Roe på lager. Mere eksklusivt bliver det ikke.

  Mange fædre elsker deres grill, og er din far en ægte grillmester, skal han selvfølgelig have nyt udstyr til den kommende grillsæson. Grillsættet fra Nicolas Vahé er en ægte grillentusiast værdig, og med et langt forklæde fra The Organic Company kommer din far også til at ligne en ægte kok.


  Gaven til maks. 599,-

  Skal du finde den perfekte gave til din fars kontor eller herreværelse, har vi et stort udvalg af maskulint design til under 599 kr.

  Duftlys bliver tit sat i forbindelse med en feminin og pudret indretning, men Koto lyset fra Skandinavisk er med sit maskuline udtryk det perfekte stearinlys til herreværelset. Er din far den heldige indehaver af en brændovn eller pejs, er blæsebælgen fra Raumgestalt det ideelle værktøj at give din far til Fars dag - den er praktisk og grundet det smukke materiale pynter blæsebælgen også på væggen.

  Vækkeuret fra Menu er med sit stringente design maskulint og lækkert, og træfuglen fra Architectmade er bare altid en sikker vinder. Dansk design, som holder for evigt!


  Gaven til over 599,-

  Fortjener din far den helt store Fars dags gave, har vi flere eksklusive nyheder på lager. Pendlen Tribeca fra Menu og bordlampen Cloché fra Hay er begge eksempler på elegante og maskuline designs i tidens hotteste gyldne materialer; kobber og messing. Lampedesigns, som kan sætte prikken over i'et på ethvert herreværelse.

  Sengetøjet fra Aiayu er produceret i den blødeste kvalitet, og den grå Thunder farve er perfekt til at skabe kontrast og en maskulin stemning i soveværelset.

  Tænker du din far har alt, må du sikkert tro om igen. Vi kan nemlig umuligt forestille os, at din far har en pæn haveslange? Har vi ret, vil haveslangen fra Garden Glory sikkert være den perfekte gave til manden, der har alt.