10.06.2015

studenterblog

Klokkerne har ringet ind til undervisning for sidste gang for de kommende studenter, som netop nu sidder med hovedet begravet i bøgerne og drømmer sig væk til den kommende tid, med en flot hvid hue på hovedet. En hue der tillader fest og farver i lange baner.De mange studenterfester er lige om hjørnet, og derfor hjælper vi dig selvfølgelig med at finde den perfekte studentergave - hvad enten huen er rød eller blå!

For landets studenter byder den kommende tid på fest og glade dage, men når sommeren er forbi står mange af de nyudklækkede studenter overfor at skulle flytte hjemmefra for første gang. Derfor er det oplagt at forære en studentergave, som kan indgå i det lille nye hjem. Vælg en ægte dansk designklassiker, som trædyrerne fra Architectmade eller en ikonisk vase fra Lyngby Porcelæn. Gaver, som studenten vil have stående i en lang, lang årrække. Smykker og opbevaring hertil er altid en flot gave til studinen, og de lækre Gin & Tonic glas fra Louise Roe er ren blær til de unge mænd.

Er huen rød?
Studenterne fra det almene gymnasium kommer ud med en hue med et bordeaux bånd på. Måske du skulle lade dig inspirere af den smukke farve og vælge en gave som matcher huen? Sengetøj kan man aldrig få nok af, og det lækre bordeaux farvede sengetøj, Frej fra By Nord, er ikke kun flot, men også produceret i det blødeste bomuld, som selvfølgelig er hundrede procent økologisk.
Kaleidobakkerne fra Hay har været fremme i flere år og er en smuk klassiker, når det kommer til småopbevaring. Bakken kan bruges til smykker, nøgler, skriveredskaber eller noget helt fjerde. Bakkerne fås i fem forskellige størrelser og kan sættes sammen for et flot grafisk udtryk.
Mega Dot sengetæppet fra Hay er den perfekte gave til studenten, som snart flytter hjemmefra. Et sengetæppe i god kvalitet holder i mange år, og kan på magisk vis få et soveværelse til at fremstå flot og ryddeligt på ingen tid.

Er huen blå?
Studenterne med blå huer er mange, for både de studerende med en HF-, en HHX- og en HTX- eksamen kommer ud med huer i blålige nuancer. Vær kreativ og lad den smukke blå farve indgå i studentergaven. Skal du til fest hos en blå studine, er vi sikre på, at den smukke Helen clutch fra Aiayu vil vække stor glæde. Clutchen kan både bruges som pung, til byturen eller som makeup pung.
Det nye sengetøj fra By Nord hedder Fulla. Den smukke mørkeblå farve med det lyse mønster er super flot på sengen, og selvom det måske bliver lidt svære at komme ud af sengen om morgenen, er sengetøjet en perfekt gave til studenten.
Ora uret fra Kähler er en sød lille gave til studenten - og så er den lille reminder om tiden, et sødt budskab at sende til de unge studenter. En lille reminder om at de unge mennesker skal huske at nyde den skønne ungdomstid.

Kommentarer