02.06.2015

Den 5. juni er det fars dag! Det er ikke sikkert din far selv er opmærksom på det (det er vi i hvert fald ikke helt sikre på at vores er), men så brug dagen på at overraske ham og vis ham, hvor meget du holder af ham.

"Manden der har alt" er en rammende beskrivelse af mange fædre, og derfor har vi her hos Cahetu sat os for at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til din far. Vi har inddelt vores idéer i tre prisklasser, så du kan finde den helt rigtige gave, ligegyldigt hvad dit budget ligger på.

Vi håber du bliver inspireret til en gave til Verdens Bedste Far.

 

maks299

mkas599

over599

Gaven til maks. 299,-

Nyder din far at forkæle sig selv med en god øl, vil han uden tvivl blive glad for ølskummeren fra Menu. På bare 20 sekunder laver den det lækreste cremede skum, og fadøllen bliver ikke bedre!
Hælder din far mere til et godt glas whisky eller en tør drink, har vi de smukkeste krystalglas fra Louise Roe på lager. Mere eksklusivt bliver det ikke.

Mange fædre elsker deres grill, og er din far en ægte grillmester, skal han selvfølgelig have nyt udstyr til den kommende grillsæson. Grillsættet fra Nicolas Vahé er en ægte grillentusiast værdig, og med et langt forklæde fra The Organic Company kommer din far også til at ligne en ægte kok.


Gaven til maks. 599,-

Skal du finde den perfekte gave til din fars kontor eller herreværelse, har vi et stort udvalg af maskulint design til under 599 kr.

Duftlys bliver tit sat i forbindelse med en feminin og pudret indretning, men Koto lyset fra Skandinavisk er med sit maskuline udtryk det perfekte stearinlys til herreværelset. Er din far den heldige indehaver af en brændovn eller pejs, er blæsebælgen fra Raumgestalt det ideelle værktøj at give din far til Fars dag - den er praktisk og grundet det smukke materiale pynter blæsebælgen også på væggen.

Vækkeuret fra Menu er med sit stringente design maskulint og lækkert, og træfuglen fra Architectmade er bare altid en sikker vinder. Dansk design, som holder for evigt!


Gaven til over 599,-

Fortjener din far den helt store Fars dags gave, har vi flere eksklusive nyheder på lager. Pendlen Tribeca fra Menu og bordlampen Cloché fra Hay er begge eksempler på elegante og maskuline designs i tidens hotteste gyldne materialer; kobber og messing. Lampedesigns, som kan sætte prikken over i'et på ethvert herreværelse.

Sengetøjet fra Aiayu er produceret i den blødeste kvalitet, og den grå Thunder farve er perfekt til at skabe kontrast og en maskulin stemning i soveværelset.

Tænker du din far har alt, må du sikkert tro om igen. Vi kan nemlig umuligt forestille os, at din far har en pæn haveslange? Har vi ret, vil haveslangen fra Garden Glory sikkert være den perfekte gave til manden, der har alt.

Kommentarer