30.06.2015

børneværelset_blog

Mønstret tapet / Junior sengetøj/ Firkantet pude / Robot pude / Garderobestativ / Miffy lampe / Ispind plakat / Miss Rabbit pude / Farvede bøjler / Dot lampe / Kaktus plakat

Børneværelset kan være et af de sværeste rum at indrette, hvis du ikke er til den meget farvestrålende indretning, som mange børnemøbler indbyder til. Samtidig må børneværelset ikke komme til at fremstå klinisk og upersonligt, så man ikke får fornemmelsen af værelsets lille beboer. Derfor er vi faldet pladask for dette børneværelse, hvor der er hentet skønne, afdæmpede farver ind med tapet i harlekin tern, brugt barnlige puder i sengen og hvor barnets fineste tøj er hængt op på et hjemmelavet garderobestativ. Et skønt univers hvor barnlig leg og æstetik går op i en højere enhed!

Legetøjet er her opbevaret på en smart indbygget reol, men er opbevaringspladsen trang, foreslår vi de skønne papirposer fra Tellkiddo, som kan rumme overraskende meget legetøj. 

P.S.: Vi har sat hele ugen af til de mindste, og du kan finde meget mere design til de små på vores Facebookprofil og Instagram.

 

2 Responses to Stjæl stilen: Det skønneste børneværelse

 • Ditte
  Ditte on 13.07.2015 at 23:34 said:

  Hej,

  Hvor er den fine seng fra? :)

 • Cahetu
  Cahetu on 14.07.2015 at 10:36 said:

  Hej,
  Sengen er fra Kalon i USA, du kan se mere på deres hjemmeside :)
  http://kalonstudios.com/shop/us
  Sommerhilsner til dig!

Kommentarer