22.07.2015

malenvæg

Vi kan ikke få nok af de smukke malinger fra Kalklitir, og ikke nok med at kalkmalingen kommer i de smukeste farvepaletter, giver de også dine vægge en helt unik overflade, som udstråler underspillet luksus og autenticitet.

I guiden herunder kan du læse, hvordan du skal male med Kalklitir for at opnå den helt rette effekt på dine vægge.

Forberedelse:

1) Kalklitir kan bruges på overflader der er malet med akrylmaling og på umalede overflader som beton, puds, træ og på tapet.

2) Overfladen skal være tør og ren, inden du maler med Kalklitir. Det vil sige at væggen skal være helt fri for fedt.

3) Alle huller og revner i væggen bør repareres inden brug af Kalklitir. Det er vigtigt at alle reparationer er helt tørre inden du maler.

4) Det kan være en god ide at bruge en akrylprimer ovenpå reparationer for at undgåmisfarvning.

5) Hvis du bruger Kalklitir på overflader, som er lakeret eller malet med oliebaseret maling, skal du altid anvende en akrylprimer, før du maler med Kalklitir. Ellers vil malingen ikke tage ordenligt fat.

6) Maler du på træ, skal du altid lukke knaster med rette materialer, så de ikke væsker gennem malingen.

7) Det er vigtigt at malingen ikke kommer i kontakt med vand de første 72 timer efter påførelse.

8) Kalklitir skal altid males på med en pensel, da en rulle ikke vil give den rå effekt. Du får det bedste resultat, hvis du maler to lag Kalklitir og anvender en kvalitets pensel af grisehår. Børsten fra Kalklitir giver det perfekte resultat.Har du flere spørgsmål ang. Kalklitir så læs evt. vores blogindlæg med typisk stillede spørgsmål, det finder du her

Kommentarer