Arkiv: Oktober 2018

 • 10.10.2018

  AD24BBD2-706B-4867-8E63-DC82DD29E2AAVi er stolte af at kunne præsentere Moshi Moshi som nyt brand. Et brand som har fokus på bæredygtighed, kvalitet og lækkert design, og som appelerer til at vi kvinder husker os selv, plejer os selv og er gode ved os selv. Selvomsorg kalder vi det - det er så vigtigt i den travle hverdag vi lever i.

  Moshi Moshi Mind er kendt for deres lækre og bløde yoga- samt homewear tøj - tøj der får dig til at føle tilpas uanset størrelse, hvorfor mange er deres styles er one size. Moshi Moshi Mind tror på, at det at føle sig tilpas i tøjet er det vigtigste, og ikke den størrelse tøjet har - du er god nok som du er. Den tankegang er vi vilde med.

  Vi elsker blandt andet deres skønne statement sweats, som både er bløde og lækre, men også er en god reminder for ting man gerne vil være bedre til, men ikke altid får givet sig selv tid til.

  Gå på opdagelse både på webshoppen og i butikken, i det fine udvalg vi har taget hjem til jer -  vi håber du vil blive ligeså glade for de bløde styles som vi er.

  “When we throw things away, it goes somewhere”

  F367AD56-AFB8-48F9-8780-F8186BD2B647Med efteråret og vinteren i mente, vil vi i dag sætte særligt fokus på et specifikt item fra Moshi Moshi Mind. Nemlig din nye efterårs- samt vinterjakke. En jakke der er lavet efter princippet Care and Wear, og som er så skøn, let og lækker, at man ikke tror på at den er lavet af plastik. Ja, du læste rigtigt. Plastik.

  ts3_65630_detalje

  IMG_7955Return som jakken fra Moshi Moshi Mind hedder, er nemlig lavet af nylon, som er produceret af affaldsplastik hentet op af havet og derefter genbrugt til at skabe lækre og lette fibre, som nu har fået et nyt liv som en smuk, let frakke. Det er helt fantastisk at man kan gøre en god ting for miljøet ved at genbruge den plastik der findes i havene, og samtidig få så lækker et produkt ud af det.

  Jakken er let som en fjer, har en fantastisk oversize pasform og har som en skøn detalje brede bløderibkanter ved håndledene, som ikke bare ser smukke ud, men også holder vinden ude. Sidst men ikke mindst, er den er foret med thermolite, så du kan holde varmen hele vinteren. Sæt dit yndlings tørklæde dertil, og du er klar til de kolde måneder.

  Absolut musthave - så skøn at have på!

  Se de fine styles fra Moshi Moshi Mind lige her